!!!!POZOR POZOR!!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Mongo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
!!!!POZOR POZOR!!!!
Chcem upozornť všetkých čo by chceli kúpiť auto cez internet. Ak je na aute zaujímava cena a ešte vám majiteľ chce zaplatiť aj to , že vám auto dovezú neplatťe nič. Žiadne zálohy ani nič podobné. Ja som takto prišiel včera o 180000 SKK!!!! Bacha na to. Je lepšie sa poučiť na cudzej chybe ako na vlastnej. Teraz vďaka nejakým vydrbancom môžem ísť na celé leto niekam zarábať aby sme 3 roky nemuseli splácať 100 tis úver do ľuftu. Fakt si dajte pozor. Aj ja som si myslel že je všetko OK. Len sa akosi prestali ozývať keď som im napísal kde je auto.... Keď si človek myslí že má po ruke neodolateľnú ponuku na ktorej môže potom zarobit a vylepšiť si príjem tak to asi takto nejak dopadne. OK Dávajte si Bacha.
-
sakoverife
- Přispěvovatel
Re: !!!!POZOR POZOR!!!!
to si snad delas srandu ne? Ty das nekomu penize aniz by jsi mel pred sebou auto???Mongo píše:Chcem upozornť všetkých čo by chceli kúpiť auto cez internet. Ak je na aute zaujímava cena a ešte vám majiteľ chce zaplatiť aj to , že vám auto dovezú neplatťe nič. Žiadne zálohy ani nič podobné. Ja som takto prišiel včera o 180000 SKK!!!! Bacha na to. Je lepšie sa poučiť na cudzej chybe ako na vlastnej. Teraz vďaka nejakým vydrbancom môžem ísť na celé leto niekam zarábať aby sme 3 roky nemuseli splácať 100 tis úver do ľuftu. Fakt si dajte pozor. Aj ja som si myslel že je všetko OK. Len sa akosi prestali ozývať keď som im napísal kde je auto.... Keď si človek myslí že má po ruke neodolateľnú ponuku na ktorej môže potom zarobit a vylepšiť si príjem tak to asi takto nejak dopadne. OK Dávajte si Bacha.
Jako sorry ale na tohle se nic jinyho rict neda, lidska hloupost je neskutecna. Ale na druhou stranu te lituji, ale to jsi si vazne myslel z ekdyz das nekomu rpedem prachy tak ze ti auto doveze?
- Mongo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
mne dokonca poslali aj dokument ktory potvrdzuje prepis majitela.... tot ma ubezpecilo ze je to asi v poriadku.... takze tak.. setko sa to ide riesit cez policiu a cez sud... ja toto len tak nenecham.... a este jedna vec.. ak bol ten prepis majitela falosny maju dalsi pruser... falsovanie... takze tak... a este.. som si vedomy ze je to aj moja chyba.... ale ked ti niekto poskitne take vierohodne dokumenty ze az tak by si uveril aj ty
- Radek
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Zapomen na soudy znam těch připadu vic pokud jsi poslal prachy přes vstern union vytahli to na falešnou občanku.Nikdo na nic nepřijde je toho fakt mraky mam někde uložene emaily jak jsem chtěl podobně koupit auta a pokračovalo to že je toho času v Anlii auto je v super kondici spousta zajemcu pošli zalohu bla bla bla.Když jsem napsal at zavola jak bude na mistě ja sednu do auta přijedu přeberu odhlasime zaplatim a odjedu jinak nic, bylo po komunikaci.Jsou to frajeři kteři tam denně skoušeji davat super zajimave auta a on se někdo chytne.Je mi tě fakt lito ale nedělej si falešne iluze at nejsi ještě vic sklamany.RMongo píše:mne dokonca poslali aj dokument ktory potvrdzuje prepis majitela.... tot ma ubezpecilo ze je to asi v poriadku.... takze tak.. setko sa to ide riesit cez policiu a cez sud... ja toto len tak nenecham.... a este jedna vec.. ak bol ten prepis majitela falosny maju dalsi pruser... falsovanie... takze tak... a este.. som si vedomy ze je to aj moja chyba.... ale ked ti niekto poskitne take vierohodne dokumenty ze az tak by si uveril aj ty
- Mongo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
nie ... ucet nemali vo vestern union..... nejaka banka La Caixa- Spanielska... no radsej asi nejdem dufat.... ale tak za pokus nic nedam..... ale uz neviem no... vybavuje si robotu do svedska na cele leto cca 2.5 mesiaca... aby som aspon 3/4 z tych penazi zarobil nas5.... uvidime... ale tych parchanov na pokoji nenecham... aj keby som ich mal cez IP adresy vypatrat kde sa pripajali tak ich najdem.. aj keby ma to malo stat maximum usilia... urobim preto vsetko aby ich niekto zastavil.... aj ked to nebudem mozno ja ale dufam ze sa niekto taky najde ....... lebo toto nieje normalne... ked niekto beztrestne robi podvody... ja viem ze su na svete aj horsie veci a vacsi podvodnici ale co je moc to je moc.... a toto je az az....
- Radek
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Uvidiš budeš hodně překvapen odkud to pochazi na 99% černe svině,ja osobně vim o dvou připadech s našeho města a trvalo dlouho než to přiznali(každemu to je trapne že se nechal tak napalit) a jeden s těch kluku se živi jen dovozem aut asi taky otupěl a myslel že jemu se to nemuže stat.Snažilo se to řešit přes německou policii ale měli pocit že pro ně to nebyly dostatečne sumy byly to zalohy snad 6000 a 3000 euro.Mam pocit že IP adresy byly Nigerie.RMongo píše:nie ... ucet nemali vo vestern union..... nejaka banka La Caixa- Spanielska... no radsej asi nejdem dufat.... ale tak za pokus nic nedam..... ale uz neviem no... vybavuje si robotu do svedska na cele leto cca 2.5 mesiaca... aby som aspon 3/4 z tych penazi zarobil nas5.... uvidime... ale tych parchanov na pokoji nenecham... aj keby som ich mal cez IP adresy vypatrat kde sa pripajali tak ich najdem.. aj keby ma to malo stat maximum usilia... urobim preto vsetko aby ich niekto zastavil.... aj ked to nebudem mozno ja ale dufam ze sa niekto taky najde ....... lebo toto nieje normalne... ked niekto beztrestne robi podvody... ja viem ze su na svete aj horsie veci a vacsi podvodnici ale co je moc to je moc.... a toto je az az....
- Mongo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Diky za kazde info.. toto bola spolocnot auto moto shipping global... doteraz mame este cilo ucto aj setko co k tomu patri.... mam taky pocit ze to boli spaniely lebo mali aj take mena.-Antonia James Marcos a Estefania Rodriguez alebo tak nieco.... ja by som bol najradsej keby som ich vypatral a isiel za nimi osobne ci by aj potom boli taky smelí odrbávači... Clovek sa uci na vlastnych chybach.... ale tato je poriadne draha... co uz ... skusim to este prehat cez jednu pravnickkamaratova teta.. uviddime... skusim napisat na viacero takychto for po celej europe a nieje mozne aby som sa k niecomu nedopatral.... a ak to su nejaky cierny( ked ich najdem uz nebudu) tak neviem teda.... ale diky za info...
-
maros261177
- Přispěvovatel
Mam take tusenie ze sa k nicomu nedopatras, urcite to maju dobre organizovane aby mohli osklbat viac ludi a nebat sa aby ich hned chytili pri prvom pokuse...ale drzim ti palceMongo píše:Diky za kazde info.. toto bola spolocnot auto moto shipping global... doteraz mame este cilo ucto aj setko co k tomu patri.... mam taky pocit ze to boli spaniely lebo mali aj take mena.-Antonia James Marcos a Estefania Rodriguez alebo tak nieco.... ja by som bol najradsej keby som ich vypatral a isiel za nimi osobne ci by aj potom boli taky smelí odrbávači... Clovek sa uci na vlastnych chybach.... ale tato je poriadne draha... co uz ... skusim to este prehat cez jednu pravnickkamaratova teta.. uviddime... skusim napisat na viacero takychto for po celej europe a nieje mozne aby som sa k niecomu nedopatral.... a ak to su nejaky cierny( ked ich najdem uz nebudu) tak neviem teda.... ale diky za info...
Škoda Octavia II, bez uprav-v jednoduchosti je krása
- Mongo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Diky.. urcite sa pokusim aj o nemozne...dufam ze sa mi podari im klepnut po prstoch lebo ako sa vravi " aj majster tesar sa utne" tak uvidiem... ale ja som sa utal dost no... okaj nejdem ja uz rozoberat seba lebo to sem nepatri.... oki budem sa snazit za vsetkych podvedenych ktory naleteli ako hus na zito...
Vsechno je relativni. Znamy kdysi taky koupil auto z rucky do rucky a o 1/2 roku pozdeji ho na Belgickych hranicich zatkli a prdel mel stazenou, ze pujde sedet.patrick píše:no to je dílo, že tě nenapadlo že je to nějaký tunel, já to řeším pěkně z ručky do ručky a nemusím se bát. Ale věřím že člověk při dobré nabídce může zblbnout
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
takhle sem chtěl koupit oktávku před rokem,taky mě poslali smlouvu a nevím co ještě že by mě to poslali přes firmu ct-trans(asi fiktivní)taky to mám ještě uložený a vím minimálně jendom člověku kdo se s tím taky setkal...Já tě chápu nabídka byla určitě lákavá,ale nesmíš se nechat zlákat,jedině z ruky do ruky...Je teda pravda že po mě chtěli zálohu ai jen 1000 éček,tak to by zas tak nebolelo ale stejně...
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel