Záloha ECU pameti?

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
vlada.chroust
Nováček
Odpovědi: 0

Záloha ECU pameti?

Příspěvek od vlada.chroust »

Potreboval bych si udelat zalohu upravenych dat v ECU (upraveny prechodove stavy) a na cas tam vratit tovarni data. Jedna se o Octavii MR 2002. Bude mi k tomu stacit tento kabel:

Super VAG K+CAN Commander Full 1.4

made in china?
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

ne (crazy)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
vlada.chroust
Nováček

Příspěvek od vlada.chroust »

dik, usetril jsem nekolik stokorun (rofl) Jen pro info, jaky kabel by se k tomuto ukonu hodil, VAG PROG?
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

není zač, začni studovat, servírování na stříbrném podnose se tu nenosí...

nahoře je talčítko hledat, napovím klíčová slova : flash, eeprom, chiptuning, edc15, edc16, simos, galleto, mpps a to nejdůležitější : zkurvil jsem jednotku, kdo mi ji za těžký prachy opraví? pomoooc!
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Milan
Přispěvovatel

Příspěvek od Milan »

(rofl) (rofl) Odpoved od HanZ me opravdu pobavila. Ale klidne napis od kud jsi a urcite se nekdo ozve kdo ti za 100kc pujci china kabel aby jsi si znicil jednotku. V tom bych nevidel problem.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

To jsem rád že jsem tě pobavil, nicméně ač se to nezdá, poradil jsem mu dobře a správně (wallbash)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“