Průměr Filtru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Průměr Filtru
Ahoj, mám dotaz, chci vyměnit olej a filtry na octavia 2 1.9 77kw bxe 2009. Při objednávání filtru sem narazil na to, že u naftového filtr jsou ruzné průměry ? Především 79mm a 83mm. Takže se chci zeptám jak zjistím, krom toho že ho vyndám a změřím, jakej tam mám průmer filtru a nebo jestli je to uplně jednou jakej průměr objednám. Děkuji
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
druhů je možná dokonce víc, nepamatuju se z hlavy a hledat se mi to nechce.
i když nejsem certifikovaný odborník..
ale je to podle toho jaký systém je v daném autě namontovaný - čili jaká bandaska na filtr tam je. Jeden systém je UFI - do toho patří filtr pro systém UFI, další je myslím BOSCH - tam přijde filtr pro systém Bosch....
Čili je třeba hledat podle toho, samozřejmě do systém UFI půjde třeba filtr MANN, ale prostě ten správný.
Vodítkem může být, že třeba u systému UFI je na tom tělese filtru zezadu nálepka.. s nápisem UFI. Systém BOSCH má taky myslím nálepku, ale už se nepamatuju, v poslední době to byly jen UFI........
i když nejsem certifikovaný odborník..
ale je to podle toho jaký systém je v daném autě namontovaný - čili jaká bandaska na filtr tam je. Jeden systém je UFI - do toho patří filtr pro systém UFI, další je myslím BOSCH - tam přijde filtr pro systém Bosch....
Čili je třeba hledat podle toho, samozřejmě do systém UFI půjde třeba filtr MANN, ale prostě ten správný.
Vodítkem může být, že třeba u systému UFI je na tom tělese filtru zezadu nálepka.. s nápisem UFI. Systém BOSCH má taky myslím nálepku, ale už se nepamatuju, v poslední době to byly jen UFI........
-
- Přispěvovatel
Tak aky filter potrebuješ určíš podla toho aky maš obal kde sa vklada fitrova vložka ...na obale maš uvedene to číslo podla ktoreho to určíš,
ak maš ten obal UFI s šíslom: 3C0127400C
tak tam ide od od Manu PU 828...
Ak na obale budeš mať:
1K0127400K (M+H) tak PU 936/1 x
ak 1K0127400J (M+H) tak : PU 936/2 x
su to všetko filtrove vložky od vyrobcu Mann...ale kľudne tam môžeš dať aj vložky filtrov od Mahle Knecht , Bosch, Hengst, Purflux
ak maš ten obal UFI s šíslom: 3C0127400C
tak tam ide od od Manu PU 828...
Ak na obale budeš mať:
1K0127400K (M+H) tak PU 936/1 x
ak 1K0127400J (M+H) tak : PU 936/2 x
su to všetko filtrove vložky od vyrobcu Mann...ale kľudne tam môžeš dať aj vložky filtrov od Mahle Knecht , Bosch, Hengst, Purflux
Škoda Octavia II, bez uprav-v jednoduchosti je krása
-
- Sběrač informací
Dobřem, koukal sem a mám tam ten ufi filtr, děkuju. A ještě mám jeden dotaz, na olejovém filtru, na tom víku mám toto číslo 045115433E. To znamená jakej filtr ? Tohle by měl být on ne ? http://www.oleje-pema.cz/olejovy-filtr- ... 49658.html
-
- Sběrač informací