Audi A6 2.5 tdi 132 kW AKE - "vynecháva"
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Audi A6 2.5 tdi 132 kW AKE - "vynecháva"
Audi A6 2.5 tdi 132 kW AKE
Zdravím Vás. Mám problém s vyššie spomínanou Audi-nou.
Pri jazde niekedy auto začne vynechávať, veľmi trasie motorom. Niekedy znamená, že sa nedá určiť či pri teplom motore alebo studenom, pri akých otáčkach a nedá sa to nasimulovať.
Niekedy jazdí 200km a nič sa nestane. Niekedy sa stane, že po štarte ráno tak trasie motorom, že sa nedá skoro ani pohnúť. Niekedy sa stane, že pri zohriatom motore po 50km jazde z ničoho nič za jazdy začne triasť.
Akonáhle začne triasť/vynechávať auto dymí.
Na aute boli vykonané opravy:
-5ks vstrekov repasovaných
-repasované čerpadlo (všetko sa repasovalo v diesel servise u odborníkov)
-1ks riadiaci vstrek - originál nový
-rozvody nové, nastavené podľa originál prípravkov
Neviete niekto poradiť od čoho sa odraziť? Má čerpadlo v nádrži? Ešte by som chcel povedať, že na diagnostike samozrejme nenašlo žiadnu chybu. Ďakujem za všetky rady a postrehy.
Zdravím Vás. Mám problém s vyššie spomínanou Audi-nou.
Pri jazde niekedy auto začne vynechávať, veľmi trasie motorom. Niekedy znamená, že sa nedá určiť či pri teplom motore alebo studenom, pri akých otáčkach a nedá sa to nasimulovať.
Niekedy jazdí 200km a nič sa nestane. Niekedy sa stane, že po štarte ráno tak trasie motorom, že sa nedá skoro ani pohnúť. Niekedy sa stane, že pri zohriatom motore po 50km jazde z ničoho nič za jazdy začne triasť.
Akonáhle začne triasť/vynechávať auto dymí.
Na aute boli vykonané opravy:
-5ks vstrekov repasovaných
-repasované čerpadlo (všetko sa repasovalo v diesel servise u odborníkov)
-1ks riadiaci vstrek - originál nový
-rozvody nové, nastavené podľa originál prípravkov
Neviete niekto poradiť od čoho sa odraziť? Má čerpadlo v nádrži? Ešte by som chcel povedať, že na diagnostike samozrejme nenašlo žiadnu chybu. Ďakujem za všetky rady a postrehy.
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Tazko radit. Ked si don uz tolko nasypal, tak zrejme aj vacky mas OK. Skus pohladat ci nemas bubliny pred cerpadlom. Co palivovy filter? Ten aj ked novy, tak dokazal potrapit, ze zavzdusnoval. Aj ked ty zas nic nepises o horsom starte...
Cerpadlo v nadrzi je, avsak nie podavacie. Je iba precerpavacie (iba u 4Motion???). Vstrek. cerpadlo si inak samo taha naftu az z nadrze. Preto sa to lubi zavzdusnovat.
Cerpadlo v nadrzi je, avsak nie podavacie. Je iba precerpavacie (iba u 4Motion???). Vstrek. cerpadlo si inak samo taha naftu az z nadrze. Preto sa to lubi zavzdusnovat.
praveze prislo s tym ze strasne klepe tak zdvihatka boli v čudu spravili sa obe hlavy zistilo sa ze cerpadlo bolo zle tak aj to sa dalo na repas auto pojazidlo prislo zas ze to vynechava tak vstreky sli na skusku ze 5/6 zle tak sa repasovali 6 vstrek riadiaci tam na nom blba elektricka cast no tak sa kupil novy auto nabehalo asi 200 - 400km a zas blbne ono to ma vykon uplne super krasny volnobeh vsetko fajn len z casu na cas zacne triast celym motorom akokeby vynechavali valce len ze raz to spravi za 5km a niekedy za 200 km tak uz fakt neviem od coho sa odpichnut