Jaké koupit desky, kotouče, brzdovku?...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jaké koupit desky, kotouče, brzdovku?...
Na trhu je tolik věcí a s léty se tak mění kvalita jedné značky, že už sám nevím co ja dobré a co ne...
Na Galaxíka chci dopředu místo kotoučů 300mm dát 313mm, brzdiče mám..
A teď - jaké koupit kotouče a desky? Odojí Textar? Nebo čím nic nezkazím? Nechci žádné drážkované nebo vrtané... ani mega drahé, stejně to za dvě zimy zrezne?...
A jakou brzdovku? ATE SL6? Auto má ESP....
Sice je to asi blbej dotaz, ale budu rád za pomoc..
Na Galaxíka chci dopředu místo kotoučů 300mm dát 313mm, brzdiče mám..
A teď - jaké koupit kotouče a desky? Odojí Textar? Nebo čím nic nezkazím? Nechci žádné drážkované nebo vrtané... ani mega drahé, stejně to za dvě zimy zrezne?...
A jakou brzdovku? ATE SL6? Auto má ESP....
Sice je to asi blbej dotaz, ale budu rád za pomoc..
na kotouče a desky ti asi neodpovím, neboŤ to samý teď taky řeším na OI a je to spíš metoda pokus omyl, asi budu muset přitlačit a vezmu origo...
ale co se týče brzdovky ATE SL6 tak s tou opatrně, psal tady o ní někde myslím Huml, že má nejakou extra viskozitu ale je ridka jak prase a ze na zimu super ale pres leto k hovnu,... nepamatuju si důvod, dej hledat a určitě jeho příspěvek najdeš, bylo to tam víc rozepsaný
ale co se týče brzdovky ATE SL6 tak s tou opatrně, psal tady o ní někde myslím Huml, že má nejakou extra viskozitu ale je ridka jak prase a ze na zimu super ale pres leto k hovnu,... nepamatuju si důvod, dej hledat a určitě jeho příspěvek najdeš, bylo to tam víc rozepsaný
OIII-DDYA
1T3-CAYC (Ex) soft: zatím "cinklej=DG"
OI-ASZ-L&K (Ex) soft:DP ( prodáno
1T3-CAYC (Ex) soft: zatím "cinklej=DG"
OI-ASZ-L&K (Ex) soft:DP ( prodáno
obyc brembo kotouc,textar desky. Nic jinyho nedavam a zadny problem. Nebo textar kotouc,ale byva drazsi. Textar je prvovyroba Audi,tim nic nezkazis..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
jak píše Biimbo, kombinace kotoučů Brembo + destičky Textar (Jurid) funguje moc dobře.....brzdovku DOT 4 (TRW, Ferodo..)
pár let zpět jsem tou ATE SL6 chtěl rozmazlit brzdovej systém a známej prodavač v mototechně mi to rozmluvil....strčil mi do ruky o polovic levnější DOT 4ku
pár let zpět jsem tou ATE SL6 chtěl rozmazlit brzdovej systém a známej prodavač v mototechně mi to rozmluvil....strčil mi do ruky o polovic levnější DOT 4ku
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky 
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
vonRichthofen
- Přispěvovatel