Vstřiky 81kw ASV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vstřiky 81kw ASV
Zdravím,
má cenu nějak řešit vstřiky když mám takové hodnoty ?
+0.3 první , -0.5 druhý , - 0.9 třetí , +1.2(4) čtvrtý
Ty první 3 mě netrápí ale ten 4. mi dělá starosti ..
Ty první 3 mě netrápí ale ten 4. mi dělá starosti ..
to nemusí být jen problém vstřiku tohle je dorovnání aby motor běžel stejnoměrně takže třeba máš slabší kompresi na 3 a 4 válci a proto je tam zvýšená hodnota...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Re: Vstřiky 81kw ASV
[quote="Hanzs"]Zdravím,
Ty první 3 mě netrápí ale ten 4. mi dělá starosti ..[/quot
e]
přece u rotačky jsou tyto hodnoty k ničemu ne? je tem jedn řidící vstřik a to je vše
Ty první 3 mě netrápí ale ten 4. mi dělá starosti ..[/quot
e]
přece u rotačky jsou tyto hodnoty k ničemu ne? je tem jedn řidící vstřik a to je vše
já mám na autě AGR hodnoty od -0,3 po +0,3 - dá se vlastně těmto hodnotám nějak věřit? Pokud vyčistím trysky do 100% stavu, budou tam 0?:) (já na to teda kašlu, jen teoreticky).
Kamarád má zase oproti tomu fabii RS kde mu skáče od -1,6 po +1,6 (ob válec). Je tam teda nějaký podivný chip ještě. Co on s tím by měl provádět?
Kamarád má zase oproti tomu fabii RS kde mu skáče od -1,6 po +1,6 (ob válec). Je tam teda nějaký podivný chip ještě. Co on s tím by měl provádět?
trysky nech ozkoušet na hodnoty neber ohled jednou jsem dělal T5 2,5 sla na 4 válce občas na 5 podle hodnot byl jeden vstřik ko na stolici byly mimo tolerance 4 po zrepasování jelo auto jak nikdy a v měřených polích byly hodnoty zase špatně má na to vliv dvouhmotnostní setrvačník a i to jak dokonale dojde k výplachu válce a v jaký kondici daný válec je takže asi tak..
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower