Co je moc to je moc.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
To by mě zajímalo, jak vypadal brzdový buben 
Kdysi jsme museli odtáhnout totálně shnilého Favorita asi 10 km. Pravý zadek zarezlé brzdy, že to šlo celou dobu smykem a za námi černá čára- Asi po 9 km najednou ustalo pískání gumy a viděl jsem jen v zrcátku, jak zbytek gumy mizí ve škarpě
Než jsme to poslední cca 1km dotáhli ke známému, tak byl disk asi o 2 cm nižší a jiskry lítaly jako u ohňostroje 

Kdysi jsme museli odtáhnout totálně shnilého Favorita asi 10 km. Pravý zadek zarezlé brzdy, že to šlo celou dobu smykem a za námi černá čára- Asi po 9 km najednou ustalo pískání gumy a viděl jsem jen v zrcátku, jak zbytek gumy mizí ve škarpě

Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
-
- Aktivista
no tak to je masakr, fakt na první místo ... pak ty silnice nemaj vypadat jak vypadaj
... ale je to ma... maa... maaa... gor
, to snad mohlo i vzplanout jak svíčka. Připomnělo mi to video (hledal bych dlouho, mam pocit, že to bylo mezi těma kompilačkama z Ruska), kde je z jinýho auta natočenej taky snad na dálnici mam pocit nějakej starší mergl (novější "piáno"
) s vykloubenym př. kolem a taky brousil, jiskry lítaly tak do půlky spolujezdcovo dveří

pašíkombi AFN B597
-
- Aktivista
Něco na odlehčení, pánovi na fěldě upadl výfuk, než jsem se díval co mu je, tak jsem omrkl podvozek a měl čerstvě udělaný přední brzdy, ale furt mi nešlo do hlavy, proč ta hadice je krátká

VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť

-
- Aktivista