přijelo sem toto super autíčko
majitel má od nova. s autem nikdy nic nebylo, je to místní sedlák, auto si opravdu zažilo galeje
nedávno ucpaná nádrž(nasávání), vyčištěno, ca. měsíc bez problémů
začalo to špatně startovat - chytne jen s plným plynem a po ca. 10sekundách točení, nedrží volnoběh
zmova kontrola nasávání v nádrži, toto i filtr O.K: ( nový )
po zmáčknutí pumpičky na filtru nafta u čerpadla valí proudem
co mohlo zakukat? vstřiky? čerpadlo
je mi jasný že asni starej diesel nevydrží všechno...podle mě to auto zchroustalo za ty leta všechno možný od nafty přes olej po brzdovou kapalinu...
díky
Corolla 2.0D 1994 nestartuje,nedrží volnoběh
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zkusil bych to na flašku bez filtru./z flašky 2 hadice-obě ponořené, jedna přívod , druhá na přepad/ Zapnout klíček a přepadem z čerpadla /a pumpou třeba ze š 120/ natáhnout naftu až půjde čistá ven a pak nastartovat. Pokud to nepůjde , je zalepené čerpadlo, pokud to poběží třeba na 3 válce, zkontrolovat vstřiky..popř. rozvody.Motor kompresi má?
nepropadat panice...
všechno vyzkoušeno hned včera, balónek z Francouze, čerstvá nafta z flašky = beze změny
rozvody dělány před ca. 7tis.km od nás, sedí
ve vyšších to už jede normálně, nehulí to, netřepe se
jen ty starty a volnoběh
taky mě to připadne jakoby nějakej vstřik byl přicpanej, možná i dva nebo tři že při nižších tlacích nedávají naftu..
rozvody dělány před ca. 7tis.km od nás, sedí
ve vyšších to už jede normálně, nehulí to, netřepe se
jen ty starty a volnoběh
taky mě to připadne jakoby nějakej vstřik byl přicpanej, možná i dva nebo tři že při nižších tlacích nedávají naftu..
-
- Aktivista
Re: Corolla 2.0D 1994 nestartuje,nedrží volnoběh
[quote="roman1648"]
romane nevím kdo ti dělá čerpadla ale řešil bych to s čerpadlářem je tam denso VE
až uslyšíš ty pálky dojdeš k názoru že doklad o ekologické likvidaci je nejrozumější řešení,
pokud na to majitel není připraven naser mu do nádrže všechny ty acipyríny co všechno vyčistí a vylepší a ujistiho že časem bude líp,
romane nevím kdo ti dělá čerpadla ale řešil bych to s čerpadlářem je tam denso VE
až uslyšíš ty pálky dojdeš k názoru že doklad o ekologické likvidaci je nejrozumější řešení,
pokud na to majitel není připraven naser mu do nádrže všechny ty acipyríny co všechno vyčistí a vylepší a ujistiho že časem bude líp,

to už asi udělal někdo přede mnou, to byla taky jedna z prvních věcí co mě napadla - přicpanej přívod, ale už tam nic nebylo..
jo Miloši, je tam Denso, a jak říkáš, cena opravy by patrně přesáhla cenu auta...a několikrát
no uvidíme, vyndal jsem vstřiky, vyzkouším je a uvidí se
v druhém kole čerpadlo, pak už jen ta likvidace
trochu mě to sere ale, do auta se během dvou let nacpalo - vyvaření prahy,lemy,nový brzdy,tlumiče,pružiny,výfuk...a pak to klekne
jo Miloši, je tam Denso, a jak říkáš, cena opravy by patrně přesáhla cenu auta...a několikrát

no uvidíme, vyndal jsem vstřiky, vyzkouším je a uvidí se
v druhém kole čerpadlo, pak už jen ta likvidace
trochu mě to sere ale, do auta se během dvou let nacpalo - vyvaření prahy,lemy,nový brzdy,tlumiče,pružiny,výfuk...a pak to klekne