Ctavia I TDI PD 74KW AXR Problem s elktrikou

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Dejv212
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Ctavia I TDI PD 74KW AXR Problem s elktrikou

Příspěvek od Dejv212 »

Zdarec.Prosim vas mam takovej delikatni problem s elektrikou na voze v popisu.

Zakaznik si stezuje ze obcs sporadicky nefunguji budiky a vozidlo nelze nastartovat ktomu se jeste z podpristrojovky oziva cvakani relatek.Testoval jsem akumulator ktery je OK.
Zkousel jsem vymenit el cast spinaci skrinky 3x pezezmeny.
Zakaznik popisuje zavadu takto-Jakmile vytahne klic ze zapalovani zustane panel pristroju slabe podsvicen,prestane fungovat centralni zamikani a radio se samovolne preladi,Take jsem si vsiml ze pri projevu zavady stropni svetlo sviti velmi slabe jako kdyz je slaba baterie.Projev je sporadicky mesic jezdi vpohode a ztoho se zavada projevi trikrat dene.Jeste pri projevu zavady pri zapnuti zapalovani se vubec neroznou budiky.Kdybych tuhle zavadu nevydel na vlastni oci tak bych mu neveril proto jsem Kontroloval konektory v pruchodce pod steracem,jsou bez oxidace ci vlhkosti mel jsem kompletne rozdelana i relatka + kontrola na funkcnost OK.Diagnostika hlasi ruzne zavady hlavne komfortka.Tu se chystam na zkousku vymenit.Nejhorsi je ze kdyz zacnu pri projevu teto zavady neco meri stane se ze najednou vse zacne opet vse fungovat jak ma a ja nes´jsu schopen nic zjistit jelikoz nelze zavadu jen tak navodit.Dnes mi opet volal.Po prijezdu jsem poslouchal ktere rele cvaka pri vytazenem klicku a slo o rele ciklovace steracu.
Prosim vas nesetkal jste se nekdo spodbnou zavadou?Popripade muzete mi nejak poradit?Majitel neni schopen auto odstavit vic jak na dva dny.
pkovacovic
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od pkovacovic »

Ukostrenie?
Octavia Tour 1,9 PD-TDI 74kw AXR
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“