Opravdu hydraulický olej tak moc karbonuje ?
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
keby mam kvalitnejší foták po ruke tak by som to odfotil ale boli fakt zajebkane paradne,len dierky bol vidiet v karbone kade rozprašovalo,teraz som dal čistú naftu idem pobehať niečo nech sa to preplachne a skusim vodou dekarbonizovat zajtra
hadam pomôže. žhavky som vymenil zatial držia.

Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Klasická žhavička není stavěná aby hřála furt a navíc na 12V přímo z baterie. Kup svíčku s ohřevnou spirálou, dej nějaký odpor aby nehřála naplno a máš po starosti.. První jsem našel tohle, jen pro představu:
http://www.brisk.cz/zhavici-svicky/zhav ... -specialni
http://www.brisk.cz/zhavici-svicky/zhav ... -specialni
To budeš muset bohužel domyslet s elektrikářem. podle druhu koupené spirály spočítat odběr V a W a podle toho odpor.. Když jsem potřeboval méně Voltů, nějakou záhadou jsem měl u nádobky na brzdovou kapalinu jen 8V, tak jsem třeba spirálu z 12V rychlovarné konvice, kterou jsem dal do vykuchaného filtru, napájel slabým 8V proudem od nádobky brzdové kapaliny a předehřev fungoval bez problémů
Ale byla to asi chyba, nebo náhoda u peugeota 306. Líbilo se mi že jak zapnu klíček, začne to ohřívat bez složitého vymýšlení a bez složitého zapojování:-)

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ja to mám momentálne tak +12 zo stop ventilu cez termo spínač na relé 103 (použiva sa na žhavenie) ktoré mám pri baterka a klasicky cez relé na žhavič,čiže rele mi spina termospínač,ale mam taky pocit,že to vkuse beží lebo ten termospinač je na vysoku teplotu,no nič,kupim ten špirálový žhavič a dačo na experimentujem 

Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4