6pistovy brzdy A6
Moderátoři: šulda, Moderátoři
6pistovy brzdy A6
zajima me,zda seriovy valec na A6 C4 utahne 6pistovy brzdice.chci udelat upgrade brzd,a pokud by to slo,tak to tam dam,misto 312 z koncernu.ty bzrdy muzu mit komplet za cenu mirne vyssi,nez drzaku 312
nekdo z vas tady jiste mel jiny brzdice na aute,tak s tim ma zkusenosti
nekdo z vas tady jiste mel jiny brzdice na aute,tak s tim ma zkusenosti
EX passat B2 mTDI
aktual G3 GTTDI
A6 2.5TDI R5 AAT,S764
aktual G3 GTTDI
A6 2.5TDI R5 AAT,S764
O.K. Uz jsme se ptal na to toledo s 8pisty D2jky.a taky tam je serie valec.
Byl jsem na pochybach,jelikoz mi rikali kluci co delaji RX7,ze u nich to byl problem.musel tam jit ven i seriovy valec.
zitra jdu ty brzdy sundat z naprav a uvidi se jak to pujde s vyrobou drzaku na tehlici
Byl jsem na pochybach,jelikoz mi rikali kluci co delaji RX7,ze u nich to byl problem.musel tam jit ven i seriovy valec.
zitra jdu ty brzdy sundat z naprav a uvidi se jak to pujde s vyrobou drzaku na tehlici
EX passat B2 mTDI
aktual G3 GTTDI
A6 2.5TDI R5 AAT,S764
aktual G3 GTTDI
A6 2.5TDI R5 AAT,S764
- Andre
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Dal jsem na C4 komplet brzdy 312mm z Passat B5,5 2,8 4mtion, sice jen 1 písty, ale uprav minimum (jen držák hadice, jinak vše pasuje), jen se musí dát pravej brzdič na levo a obráceně.
Ale pokud se ti zdá, že to opravdu moc nebrzdí, tak bych začal proměřením vakuovky, měla by dávat 0,8-0,9bar podtlaku na volnoběh.
Ale pokud se ti zdá, že to opravdu moc nebrzdí, tak bych začal proměřením vakuovky, měla by dávat 0,8-0,9bar podtlaku na volnoběh.
diky.zmerim.jj vim ze se da jednoduse dat 312 brzdy.ale toto je taky zajimavyAndre píše:Dal jsem na C4 komplet brzdy 312mm z Passat B5,5 2,8 4mtion, sice jen 1 písty, ale uprav minimum (jen držák hadice, jinak vše pasuje), jen se musí dát pravej brzdič na levo a obráceně.
EX passat B2 mTDI
aktual G3 GTTDI
A6 2.5TDI R5 AAT,S764
aktual G3 GTTDI
A6 2.5TDI R5 AAT,S764