tecie tandemove podavacie cerpaflo nafty
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dakujem za obrazok ,skusim to rozobrat bez demontaze z hlavy a pretesnim ho silikonom,mal som len strach aby mi s toho nevyskocili nejake mlade:),nieje tam k tomu zrovna najlepsi pristup,dakujemHigins77 píše:Asi bych to udělal tak, že sundám ten dekl ,těsnění namažu těsnícím tukem a pak sešroubuju.
Audi A4,1,9Tdi,96kW PD,AVF,avant,quattro,6-kvalt,´02
a ten origo silikon od VW group bielej fatby co sa poziva na olejove vany ktore nemaju tesnenie z pappiera,myslim ze je olejoodolnyHigins77 píše:Silikon nedoporučuju. To jsem zkoušel taky a připadalo mě, jak kdyby ta nafta silikon rozpouštěla. Ale existuje takovej speciální tmel na těsnění, má černou barvu, nevím jak se jmenuje ale těsní dobře.
Tak ten asi jo, já měl jen universální čirý silikon od Retechu.bernardi píše:a ten origo silikon od VW group bielej fatby co sa poziva na olejove vany ktore nemaju tesnenie z pappiera,myslim ze je olejoodolnyHigins77 píše:Silikon nedoporučuju. To jsem zkoušel taky a připadalo mě, jak kdyby ta nafta silikon rozpouštěla. Ale existuje takovej speciální tmel na těsnění, má černou barvu, nevím jak se jmenuje ale těsní dobře.
Golf IV 1.9 TDI PD 74kW
myslim ze nie je dostat samotne tesnenietrojka píše:Myslím, že to silikon neudrží ať je jakejkoli je tam docela tlak! Měl jsem podobný problém. Odstřelilo mi to jeden torx a já dojel domu na hever. Kup si těsnící "o" profil shodného průřezu odolávající naftě a je po problému. Cena cca 500,-
ako vyzera to cerpadlo zozadu?musi ist dole ventilovy dekel,alebo to drzi len na boku hlavy na tej prirube?ked nieje problem hod foto pls,dakujemHigins77 píše:A nebo si odemne kup jinou celou pumpu, která je naprosto ok a neteče. Měnil jsem ji protože jsem myslel, že kvůli ní padá nafta ale nebylo to tím. Nechám Ti ji za 1500kč
Odpojiš celkem tři hadice, dvě palivové a jednu podtlakovou. A pak už to čerpadlo drží jen na 4 šroubech (imbusech). Ty odšroubuješ a opatrně ho sejmeš. Nejsem žádnej odborník a zvládnul jsem to taky
A jak jsem už psal, to čerpadlo je z mého auta, kde jsem ho měnil protože mě padá nafta ale tím čerpadlem jsem to nevyřešil, čili ručím za něj, že je ok.

A jak jsem už psal, to čerpadlo je z mého auta, kde jsem ho měnil protože mě padá nafta ale tím čerpadlem jsem to nevyřešil, čili ručím za něj, že je ok.

Golf IV 1.9 TDI PD 74kW