Vyčtení PINU z IMMOBOXU Felicia pomocí Super VAG K+CAN Plus
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
No tacho jsem zkoušel v3.01 (a mam k dispozici), ale nevim, jestli do MPM vkládat větší naděje ... (nezdá se mi, že když se ten box nenechá číst Vagtachem, že by se MPM nechal, ale možná se pletu) Já si matně vybavuju, že se někdo rozčiloval, že si to koupil a i když je jeho jednotka/auto v seznamu podporovanejch, nešlo mu to a s Motordiagem byla nějaká složitější komunikace (ale možná šlo o mkm a komfortku/stahování oken či tak něco, to už si moc nevybavuju) ... já už jsem smířenej s vyndáním boxu a programátorem, ale zatim T4 používam místo osobáku, kterej bude čas dát do kupy snad už do příštího tejdne a klidně bych to předtim i tim mpm zkusil, ale max. za zlomek ceny licence ...
pašíkombi AFN B597
To m_toy :
jsem z Nové Dědiny mohl bych se k tobě stavit kolik chceš za to zjištění pinu nebo my půjč na chvíly MPM auto Felicia Combi 8/2000.
heavy.aor@seznam.cz
jsem z Nové Dědiny mohl bych se k tobě stavit kolik chceš za to zjištění pinu nebo my půjč na chvíly MPM auto Felicia Combi 8/2000.
heavy.aor@seznam.cz
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Jinak je to zajímavý, podle mě je to už programátorská věc, ale feldu sem jen vyčítal supervag tools a všecko v pohodě,ale je podmínka oprávněného klíče. Ovšem mám doma POLO SDI AGD rok 98 a tam to všecko načte, napíše že to počítá PIN, napíše to 100% OK a vyjede hláška, že PIN nelze zjistit. Sice sem immobox neměl venku,ale podle mě to to samý jak na feldě,ale proč to nejde, nechápu.V HR CARSOFT mi řekli, že smůla, starý auta to neumí, ale feldu to umí
Podle mě to je jen typ algoritmu kerej prostě nešel rozlousknout nebo to je nějak hardwarově nebo softwarově udělaný aby se to nedalo jen tak vyčítat, pak nezbývá nic než IMMOBOX ven,vypájet švábacha,programátor, spočítat to a vše zpět.

VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť