nejak to klepe na volnobehu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nejak to klepe na volnobehu
Hosi,mozno robim zbytocnu paniku,ale stale na to musim mysliet.Cez vikend som bol v Piestanoch na sprintoch a po jednom sprinte som si vsimol ze mi motor na volnobehu nejak viac klepe.Ale ked pridam plyn asi nad 1200ot. tak sa mi zda ze uz to nerobi,motor taha uplne normalne aj spotreba je normal.Nezda sa mi ze by isiel nejak zle,ale nejak sa toho bojim.Dnes som sa pri nastartovanom motore hrabal v mot.priestore aj dekel z motora som dal dole ale nenasiel som nic co by tam o nieco hrkotalo.Raz mi hadica z ic hrkotala o podblatnik ale to som uz spravil a v tom to nieje, toto je skor taky plechovy zvuk. Mam, alebo nema sa toho bat ???? Dakujem
Cordoba 81kW AFN
Cordoba 81kW AFN
no myslim ze sa klepe viac. Inak menil som asi 2 mesiace dozadu lamelu,lozisko,mekano ale setrvak sme nechali povodny je to aj kurevsky drahe, to naozaj tam mozem pripalit ten jednohmotovy? nebude treba zasa kupit komplet ? ten jednohmotovy je ovela lacnejsi nez dvoj
nechce sa mi vyblvat 20 000 za setrvak 

OK hosi a uz len tak pre istotu, staci ked vymenim ten zotrvak, mozem nechat lamelu a mekano to co tam mam z dvojhmotaku ? netreba kupovat celu sadu ? Inak diky moooooc hosi za rady !!!!!David-pv píše:To bude setrvákem. Můžeš předělat na jednohmotu...
Mam pocit ze je lepsie ist sem na forum, nez sa pitat v piatich servisoch
Turbo Devil inside
-
- Aktivista
- patrik.kloucek
- Aktivista
No kedze by to bolo ovala lepsie, tak sa na to zajtra pozrem, ale mam strasne blby pocit ze to ide az podozrivo moc z tych miest kde sa zrovna nachadza zotrvak, kladka to asi nebude..ale dikpatrik.kloucek píše:a nevybruje ti nahodou napinací kladka plochyho remenu?
LUDIA a mozem s tym jazdit aspon nejaku dobu ? nech sa mi to niekde po ceste na dovolenku nerosype

Turbo Devil inside
klepání
No mě to dělá také Superb TDI na volnoběh se rozkmitá napínací kladka na řemen na altík, minulý týden jsem dal novou a dělá to stejně kladka lítá nahoru a dolu jako šílená., řemen vybruje že až píská když začnu točit volantem a servo zabere. Když přidám plyn tak se zklidní a jen si vrní. Prosím o radu. Dík
Re: klepání
daj dole remen a skus este skontrolovat volnobezku na alternatorekačer píše:No mě to dělá také Superb TDI na volnoběh se rozkmitá napínací kladka na řemen na altík, minulý týden jsem dal novou a dělá to stejně kladka lítá nahoru a dolu jako šílená., řemen vybruje že až píská když začnu točit volantem a servo zabere. Když přidám plyn tak se zklidní a jen si vrní. Prosím o radu. Dík