motor klepe nebo cvaká passat 2.0tdi 103kw bmp
Moderátoři: šulda, Moderátoři
motor klepe nebo cvaká passat 2.0tdi 103kw bmp
Zdravím všechny, potřebuji poradit, mám passata, motor na volnoběh v pohodě ale při zvyšujících otáčkách klepe nebo spíš cvaká, jde to spíš od hlavy než od spodu. Výkon taky poklesl.
Hydroštely mám nové, vačka je vidět na prvním válci vydřená, může to být vačkou?
Nebo to můžou dělat vstřiky?
Díky za jakékoliv rady, zkusím přidat video.
Hydroštely mám nové, vačka je vidět na prvním válci vydřená, může to být vačkou?
Nebo to můžou dělat vstřiky?
Díky za jakékoliv rady, zkusím přidat video.
jo může a jestli máš hydra nový tak přestaň jezdit nebo je budeš zase kupovat ta vačka ho sežere...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
doporučuju jinou nebo novou vačku+nové pánve,hydro si posuď sám v jakým je stavu a kdyžtak ho vyměň a každopádně zkontroluj přepákování na vstřiky jestli má záslepky...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Pístní čepy neodchází,spíše ojniční ložiska na klice,ty koukni jak vypadaj a nemusíš sundavat hlavu.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz