000402 Fuel Pressure sensor Q7 ZIADNY NAPAD ??

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Karl
Aktivista
Odpovědi: 0

000402 Fuel Pressure sensor Q7 ZIADNY NAPAD ??

Příspěvek od Karl »

Chlapi všetkých zdravím a po dlhšej odmlke som spať a mám tu taký vymrd a došlo na najhoršie a potrebujem poradiť jedná sa o Q7 231HP 3,0 TDI 2006 príznaky problemu pri pridaní plynu rýchlo vybehnu otáčky motor zaklepe napíše spomínanu závadu snímača tlaku 000402 rozsvieti sa žhavenie a nemá výkon. Ked sa auto zohreje začne dokonca naa volnobeh chcípať a trhať na volnobeh je prevádzkový tlak 458 barov pri nahodení závady hodí nudzový režim teda 340. Pri odpojení čidla sa to chová takmer identicky akurát píše inú závadu. Trysky dosť výrazne klepú. Trysky maju v meranách hodnotách minimálne rozdiely. Javý sa to na nadpriemerný tlak na raily. A teraz postup zrepasované vstrekovacie čerpadlo, naftový filter, skontrolované čerpadlo v nádrži, vyčistená rampa na trysky, vymenený regulátor na rampe, vytiahol som regulátor na čerpadle a vypadá ako nový bez piliní, vyčistené sýtko v nádrži a samozréjme vymený snímač tlaku paliva, žeby nekvalitný repas alebo regulátor na čerpadle ? Stretol sa niekto s touto poruchou alebo riešil niekto tento špek
Dakujem za rady.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
Karl
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Karl »

??
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“