Čidlo teploty paliva

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jssoft
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Čidlo teploty paliva

Příspěvek od jssoft »

zdravím pánové měl bych dotaz mám octavii 1.9 tdi 66kw/alh ,mam delší problémi se starty v zimně v létě no probléma,zamněřil jsem se na čidlo teploty paliva,je stoprocentní že ho má každé čerpadlo? Neboť na vagu když dám řj motoru (01) zakladní nastavení skupina 007 (postupoval jsem přesně podle visu)tak mi to teplotu paliva vůbec neukáže ukáže se mi tam že hodnota není přístupná.Mate mně jak sem to tady projížděl že všichni co měli vadné čidlo tak jim vyskočila chyba v řj motoru,což mně vůbec tak sem z toho z maten je tam např další kanál někde přez který bych se na něj mohl napíchnout?r.v. auta je 12/2004... budu vděčný za každou radu...
honzas1
Přispěvovatel

Příspěvek od honzas1 »

se podívej pře měřené hodnoty a ne přes základní nastavení
polo 1.4tdi AMF
jssoft
Sběrač informací

Příspěvek od jssoft »

a pod jakym číslem kanálu to je?
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

predvstrek ti niekto nastavoval??
159 2.4 JTDM Na objednavku fuul EGR OFF DPF OFF KAT OFF SWIRL OFF turbo GTB2056V tlak 1.9bar davka 100mm3 cca 290 ps 550nm Sarkan cip ON :-)
jssoft
Sběrač informací

Příspěvek od jssoft »

předvstrik mi jde dobře na ten jsem koukal,mně jde spiš jen zatim o to čidlo protože starter byl repaslej jsou vymněněný špičky ve vstřikách tlaky o.k. a furt první studenej start není to praví
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“