Proto to ale doporučují z FRS protože ve spojení s koly Octavie bude převod co nejdelší...Spaněl píše:no tak prave proto ze FRS ma mensi kola nez Octa a Toledo,tak jsem predpokladal ze bych mel shanet prevodovku z Octy.
Co se da dostat z 81kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak ať tu RS někdo např. při těch 3000ot. na 6°změří, jestli je to stejný jak u tý Octy a já to pak kdyžtak přepočítám na ty Octávkový kola.flekyc píše:tak to je naprosto skvely, a kolik dava ta z Fabie RS?Huml píše:ve 3000ot. 170km/h dle tacho, takže to vychází asi 226 ve 4000ot a 283 v 5000ot. to vše dle tacho
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že převodovku z FRS cpát do např.Octy je blbost, i když by skutečná rychlost byla aspoň o 10km/h nižší(možná i víc), veškerá dynamika je v hajzlu. Mám pocit, že i když má ta fábka menší kola jede o rychlejc než ta Octa (někde tu bylo foto tacho z FRS), jinač ty převody u ty převodovky HDS jsou stejný jak u Octy ERF, FMH. Když přepočtu tu rychlost na kola fóbie, tak ta by mělajet ve 3, 4 a 5000ot. 185, 245 a 308km/h a mám pocit, že to tak opravdu je, aspoň podle tý fotky, myslím, že ji tu publikoval Libor Hanzal.
našel jsem to

našel jsem to

a co to je za kola ? R16 205 / 45 ??? uvazuju o tom a mam kola R16 195 / 45 tak me zajimala, jaka varianta je pro me nejlepsi .... asi ta fabka vid ?Huml píše:myslím, že převodovku z FRS cpát do např.Octy je blbost, i když by skutečná rychlost byla aspoň o 10km/h nižší(možná i víc), veškerá dynamika je v hajzlu. Mám pocit, že i když má ta fábka menší kola jede o rychlejc než ta Octa (někde tu bylo foto tacho z FRS), jinač ty převody u ty převodovky HDS jsou stejný jak u Octy ERF, FMH. Když přepočtu tu rychlost na kola fóbie, tak ta by mělajet ve 3, 4 a 5000ot. 185, 245 a 308km/h a mám pocit, že to tak opravdu je, aspoň podle tý fotky, myslím, že ji tu publikoval Libor Hanzal.
našel jsem to
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation