tak to je docela pech,ale ještě bych zkusil jak sem řikal já,apsoň na zkoušku si půjč od někoho ty vstřikovače 130 a 150PD jsou stejný a zkus je tam dát a ještě zkontroluj ty kabely v hlavě...a nevim jestli si to psal nebo sem se na to ptal,ale na 1ku,2ku to je dobrý a dělá to až na vyšší stupně?nielo píše:no ja jsem vymenoval jen vnejsi...pac ty vnitrni se mi zdaly dobre...ale nekoukal jsem do nich.. Tvarily se ty vase spatne klouby na venek jako v poradku? Na mojeho Leona jsou ty vnitrni temer k nesehnani...a original, to bude masny... uz ted me to stalo 20tis a hovno z toho!!!!!!!!!!
Vibrace pri zrychleni
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Se vstrikama jsem byl na diagnostice, rekli, ze jsou tam normalni hodnoty, tak nevim. Na 1 a 2 to nejde citit, pac jsou ty rychlosti moc kratke a silne, takze v tech nizsich otackach to dlouhou nevydrzi. Mam slibeny jeste pujcit poloosy a tak otestovat ty vnitrni klouby. Jinak bych uz to asi fakt hledal ve vstrikach nebo elektr.váha píše:tak to je docela pech,ale ještě bych zkusil jak sem řikal já,apsoň na zkoušku si půjč od někoho ty vstřikovače 130 a 150PD jsou stejný a zkus je tam dát a ještě zkontroluj ty kabely v hlavě...a nevim jestli si to psal nebo sem se na to ptal,ale na 1ku,2ku to je dobrý a dělá to až na vyšší stupně?nielo píše:no ja jsem vymenoval jen vnejsi...pac ty vnitrni se mi zdaly dobre...ale nekoukal jsem do nich.. Tvarily se ty vase spatne klouby na venek jako v poradku? Na mojeho Leona jsou ty vnitrni temer k nesehnani...a original, to bude masny... uz ted me to stalo 20tis a hovno z toho!!!!!!!!!!
OK,ale u řžsem ti to jednou řikal že jedině ja kpoznat špatný vstřik je ho vyndat a na měřící stolici zkontrolovat...Z diagnostiky vstřikovaču už sem vyléčenej...koukal jsi na kanál 13 rovnoměrnost chodu na volnoběh?když tak na to koukni a napiš hodnotynielo píše:Se vstrikama jsem byl na diagnostice, rekli, ze jsou tam normalni hodnoty, tak nevim. Na 1 a 2 to nejde citit, pac jsou ty rychlosti moc kratke a silne, takze v tech nizsich otackach to dlouhou nevydrzi. Mam slibeny jeste pujcit poloosy a tak otestovat ty vnitrni klouby. Jinak bych uz to asi fakt hledal ve vstrikach nebo elektr.váha píše:tak to je docela pech,ale ještě bych zkusil jak sem řikal já,apsoň na zkoušku si půjč od někoho ty vstřikovače 130 a 150PD jsou stejný a zkus je tam dát a ještě zkontroluj ty kabely v hlavě...a nevim jestli si to psal nebo sem se na to ptal,ale na 1ku,2ku to je dobrý a dělá to až na vyšší stupně?nielo píše:no ja jsem vymenoval jen vnejsi...pac ty vnitrni se mi zdaly dobre...ale nekoukal jsem do nich.. Tvarily se ty vase spatne klouby na venek jako v poradku? Na mojeho Leona jsou ty vnitrni temer k nesehnani...a original, to bude masny... uz ted me to stalo 20tis a hovno z toho!!!!!!!!!!

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Chlapi zahada je stale nerozlustena. Byl jsem opet v Seatu na diagnostiku.. tentokrat pri jizde... Turbo, vstriky, vaha pri 3000 ok... Kdyz jsme merili vahu na volnobeh tak hodnoty skakaly nekdy o 3 jednotky pod normu.
Auto zacalo zrat, kouri vic nez s normalnim chipem a samozrejme vibruje. Myslite, ze by to vsechno mohla zpusobovat vaha? Jak by se to dalo otestovat? Protoze v Seatu maji hodnoty vahy jen na volnobeh a ve 3000, nic mezi...
Dalsi varianta jsou ty vnitrni klouby, jeste sem se k nim nedostal...
Auto zacalo zrat, kouri vic nez s normalnim chipem a samozrejme vibruje. Myslite, ze by to vsechno mohla zpusobovat vaha? Jak by se to dalo otestovat? Protoze v Seatu maji hodnoty vahy jen na volnobeh a ve 3000, nic mezi...
Dalsi varianta jsou ty vnitrni klouby, jeste sem se k nim nedostal...
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
nechaval jsem si zrepasovat celou poloosu , stalo to asi 2700 a funguje to dodnes bez problemua to uz s tim jezdi jiny majitel skoro tri rokylapaja píše:Ahoj, při zrychlení se rozklepe volant. Je to na Sharanu 1.9TDI PD 85KW Tiptronic, asi to budou ty vnitřní klouby (kloub u řidiče je na tom hůř), nedokáže ho tady někdo sehnat. Nikdo ho nesežene jenom ve VW mají nějaký X-vý za 5200.-. Třeba starší celou poloosu. Díky.

- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
byl to galaxy 2001 85kw,takze stejny kloublapaja píše:Tak to by bylo super, nemáš náhodou ještě ten kontakt? Dělal jsi ten repas na Sharana,protože u něho sehnat ten vnitřní homok. je porod. Jinak díky za pomoc.
Petrovice ores pribram,po tel domluve to bylo na pockani asi dve hodiny,poloosu jsem mel vyndanou,ale jsou schopny ti to i vyndat a zase namontovat
adresu nebo tel jsem tenkrat nasel na netu,ale neni to tam velky urcite bys to nasel