Moturek dojezdil...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Moturek dojezdil...
Tak si to dneska jedu autem a pri predjizdeni v dvojitych pruzich se mi zacalo valit spoustra koure z auta. Dojel jsem setrvacnosti ke krajnici. Po chvili jsem znovu zkusil startovat, ale starter motorem ani neotocil. Merka oleje mi ukazuje tak 10cm nad ryskou a podle vseho mam naftu v oleji. Blika mi zhaveni a pise to motor do dilny(to me napadlo taky)
Tusi nekdo cim to muze byt a jak nakladna oprava to bude? Nebude lepsi druhej motor?
Tusi nekdo cim to muze byt a jak nakladna oprava to bude? Nebude lepsi druhej motor?
VW Passat 3C 2008 BMP
Viem ze si menil tandemove cerpadlo. Aj ja som ho menil, a menil som aj tie gumicky pod nim. Dost ma upozornovali na to, ze ked sa nevymenia, alebo su pri montazi cerpadla poskodene potom prenika nafta do oleja.
Tak mozno skus pozriet aj na to.
A co sa tyka mojich zlych startov (ako som ti pisal SZ) tak po oprave naklapania lopatiek turba sa vsetky problemy stratili. A za posledne 4 tyzdne som nemal ani raz problem so startovanim.
Tak mozno skus pozriet aj na to.
A co sa tyka mojich zlych startov (ako som ti pisal SZ) tak po oprave naklapania lopatiek turba sa vsetky problemy stratili. A za posledne 4 tyzdne som nemal ani raz problem so startovanim.
Transporter T5 1,9TDI BRS,
AUDI A6 3.0TDI
AUDI A6 3.0TDI