Kotouče
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ferodo
Včera sme nahadzovali Ferodo kotúče s červenými platničkami,kotúče sú s drážkami a pokovované do zlata/asi nikel alebo čo/. zadné mi dodali s dierkami,nepokovované,platničky takisto červené. Našťastie mi nesedeli,tak som bol vrátiť,objednali druhé. Stretol som známeho a ten mi povedal,že tie s dierkami sú čisto športové,vraj majú účinnosť od 700st/C,na križovatke by som vraj ľahko mohol s nimi nabúrať,pretože by boli studené a na závodoch ich najprv predhrievajú... S drážkami /vraj tzv.dialňičné/ majú pracovnú teplotu 200st/C,tia sú vraj určené na bežnú prevádzku. Ako to vlastne je a aké máte s nimi skúsenosti? mali by to byť vraj Ferodo racing 2500, ale na krabiciach sú len kódy...
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Určitě budeš spokojenej, já teda doporučuju sérii racing 2000, racing 2500 je ještě malinko víc sportovnější, ale pro silniční provoz taktéž homologovaná. V tomto případě bych se tou teplotou asi nezaobíral, jelikož pokud šlápneš na brzdu, tak těch 200st tam je hned, tam to tření je fakt obrovské. A ta teplota neznamená, že by to vyloženě nebrzdilo, je ta účinost je trochu menší, to ti ovšem při malejch rychlostech může být jedno, jelikož když to zašlápneš, tak jsi stejně okamžitě "v ABS" a při vysokejch to topí hned.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

Predné mám s drážkami a zadné mi majú dojst s dierami,može to byť takto skombinované? A neviem ako rozoznám 2000 a 2500-ky? Vraj zadné sa robia iba dierované,je to pravda?
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
To lubmont: Nepoznáš, jen podle označení, zda-li maj drážky či díry, to nevím, ale pokud to dobře objednáš, tak to musí sedět, jinak na krabici to je napsané, ne? Jinak to číselné označení se odvíjí od mt. destiček (DS2000,2500, .....) oni ty série maj ucelené a sladěné, nemělo by se to kombinovat, kotouče a desky. Pokud máš komplet vše 2500, tak to jsi šťastný člověk, taky bych to bral.
KTM 250 SX-F

Objednával som ferodo racing 2500-ky,ale myslím,že na krabici nie je takéto označenie,tak nerád by som,že som zaplatil za 2500-ky a dostal 2000-ky. zajtra ešte kuknem raz na krabice. A zadné sú vraj športové iba jeden druh,tak som z toho somár...