čím nastavit předvstřik Volvo 850 TDI (motor koncern AEL)

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
SGC
Nováček
Odpovědi: 0

čím nastavit předvstřik Volvo 850 TDI (motor koncern AEL)

Příspěvek od SGC »

Zdravím kluci a obracím se na Vás s dotazem, zda nemáte zkušenosti s nastavením předvstřiku na tomto autě s koncernovým pětiválem a OBD II (MSA 15.7)?

Motor má jak jistě dobře víte dva řemeny (jeden rozvodový a druhý od vačky jen k čerpadlu). Mě právě čeká výměna kompletní sestavy toho k čerpadlu,což rozhodí předvstřik, nicméně s TDI grafem se to nespojí, aby jej bylo možné nastavit zpět..

Nějaké rady a názory? Případně dělal již někdo předvstřik na tomto voze? Do autorizáku se mi nechce a všichni z Volvo klubu s diagnostikou jsou "mimo dostřel" mého bydliště.. proto se ptám zdejších koncernových odborníků.. když to nedáte vy, tak už fakt zbývá jen origo Volvo diagnostika :-(

Kdo tuto situaci vyřeší, tak má u mě flašku čehokoli (nežertuju :-))

Předem díky..:-)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

stačí KTS
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Sniperfm
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Sniperfm »

SGC: Na Audi A6 C4 ze které máš motor se to nastavuje mechanicky podle hodinek. Podle TDi grafu se to jen doladí napřesno.
Já to většinou už trefím od oka a doladím na TDi grafu.
Musíš mít přípravek na přidržení úchylkoměru. Ten přípravek našroubuješ místo šroubu v rozdělovací hlavě v místě vstřikovacího elementu.
Více nemá smysl popisovat, sežeň někoho, kdo to má.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“