Problem s komfortkou Oct 2 FL

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Milosss
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Problem s komfortkou Oct 2 FL

Příspěvek od Milosss »

Zdravím, dnes ma poprosil kamoš, či by som nepozrel jeho známemu Oct 2 FL, ročník 2009 , že prečo mu nesvietia denné svetlá vedľa hmloviek. V dlhom kódovaní naozaj nebola položka DRL cez separative lights zaškrknutá, tak som ju zaškrtol, chcel dať Do it, no VCDS na mňa vybehlo, že nezačne to inicializovať, kým mu nedám súhlas a mal som na výber, buď že to prepíšem, alebo dám OK a nastaví si defaultné hodnoty alebo dám nie a použije to moje nastavenie, čo som odklikol. Kukal som na to jak puk, na žiadnom inom aute som s tým problém nemal tak som zostal z toho prekvapený. Môžte niekto napísať, čo s tým bolo? Špáral sa už niekto v tej jednotke? Hlavne ak je to origo poFL a nejdú mu DRL. Samozrejme som to neodklikol, bál som sa zničenia jednotky.
Dík za odpovede.
Milosss
Přispěvovatel

Příspěvek od Milosss »

Dnes mi túto istú chybu vypísalo aj pre kódovaní známeho OctII. Chcel svietenie hmlovkami, zaškrtol som ho a aj keď som odškrkol v tom hlásení že nie, tak sa nič neudialo. Je možné, že to jednotka nepodporuje ale pritom v dlhom kódovaní tá možnosť je na výber? A ak ju zaškrtnem, jednotka ma upozorňuje, že to aj tak nepôjde? Lebo napr dal som mu tam škandinávske svietenie a pri tom to tiež napísalo ten problém. Ale pritom to ide, svetlá sa zapnú hneď v druhej polohe kľúčika.
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

OII FL nemá komfortku ale BCM a pokud není denní svícení originál,tzn.2 žárovky v mlhovkách nic nenakokuješ
Milosss
Přispěvovatel

Příspěvek od Milosss »

práveže tam tá druhá žiarovka vedľa hmlovky je a nesvieti. A preto neviem, prečo ju nechce spustiť.
anydraj
Aktivista

Příspěvek od anydraj »

To je dodelavany ?
Milosss
Přispěvovatel

Příspěvek od Milosss »

A to nemala poFL Oct 2 v sérii to denné svietenie? Teda je to origo poFl 2009ina, ale či je to tam origo, to nikto netuší asi.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“