OII 1.9 TDI 77kw Větší turbo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OII 1.9 TDI 77kw Větší turbo
Ahoj , právě mi odešlo turbo na OII 1.9 TDI 77kw PD.Chtěl bych zvýšit výkon lze tam dát nějaké větší turbo nebo je lepší to stávající a přidat nějaký ten chip??Každý mi řiká něco jiného...Pokud by tam šlo dát větší tak jaké a co by se muselo udělat za úpravy??A na kolik by to cca vyšlo?? Děkuji Michal
- marena tdi
- Aktivista
GT1749VB predelat prirubu vyfuku na katu a zaslepit EGR .
Jednohmotu, C cidlo a soft. Cca 170 ps
Max . Pouzit nejakeho overeneho Hybrida od Turbosportu kde je vyresena vyfukova cast a stavajici Egr bude pasovat.
Jednohmotu, C cidlo a soft. Cca 170 ps
Max . Pouzit nejakeho overeneho Hybrida od Turbosportu kde je vyresena vyfukova cast a stavajici Egr bude pasovat.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Já tam dalčip+ hybrida od Turbosportu a funguje to super.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
ted sem to resil taky
dal sem vstriky z leona ARL 110kw , turbo taky gt 1749vb (arl leon) jelikoz me tyto dily zustaly tak sem je tam naistaloval ale jinak turbo cca 6tis.vstriky 6tis. chip dle mych predstav 5 tis. spojka zaklad najeto asi 150km o vikendu sundam preoblozim od renovaku typuju tak 5cca tis secteno podtrzeno 22tis. namontuju , pak pojedu na brzdu. 190 kobyl tam bude