Nažloutlé xenony
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nažloutlé xenony
Zdravím všechny, už sedím tři dny a pročítám různá fóra, ale nenacházím uspokojující odpovědi. Mám problém, koupil jsem výbojky PHILIPS XenStart, kde tvrdili, že je to origo do OII a když jsem je tam dal, tak to nesvítí jako xenon, ale jako obyč světlo. Chci mít barvu jako před tím, tzn. lehce nafialovělou barvu, jako maji nové koncernové vozy, nevíte proč mi svítí xena tak do žluta, co se s tím dá dělat..?

Problémy
-
frantisek28
- Přispěvovatel
presne. kazdej chce co nejvic modry, ale neuvedomi si ze treba kdyz je namraza nebo dest ze nic nesviti z dovodu lomu svetla takze do 6000k se to da pak je to na nic:-)
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
nové výbojky se zhruba 6-10 hodin zasvicují a nabíraj na modrém odstínu ale vždy čekejte u výbojek 4300K žluto modrobílé světlo,
pokuď chcete fialovo modrou, tak pak musíte sáhnout po Čínách ale nejen že budete vypadat jako tuning blázni a za deště, sněžení, mlhy nic NEUVIDÍTE ale hrozí, že vám ty čínany vypálí BALASTY(trafa) a to pak bude oprava za jiný penízky.
pak za další je důvod žlutější barvy jak od novejch, že časem se vypálí odrazová část čočky a světelnost jde dolů. Pokuď se světlomety vyčistí a čočky se znovu nechaj pokovit, tak světlo bude zas jak odnova.
p.s časem budu spouštět renovaci světel, kdy vy mě pošlete svoje staré světla a ja vám obratem zašlu renovované
pokuď chcete fialovo modrou, tak pak musíte sáhnout po Čínách ale nejen že budete vypadat jako tuning blázni a za deště, sněžení, mlhy nic NEUVIDÍTE ale hrozí, že vám ty čínany vypálí BALASTY(trafa) a to pak bude oprava za jiný penízky.
pak za další je důvod žlutější barvy jak od novejch, že časem se vypálí odrazová část čočky a světelnost jde dolů. Pokuď se světlomety vyčistí a čočky se znovu nechaj pokovit, tak světlo bude zas jak odnova.
p.s časem budu spouštět renovaci světel, kdy vy mě pošlete svoje staré světla a ja vám obratem zašlu renovované
prodej ORIGINALNÍCH výbojek značek PHILIPS/OSRAM a veškerého příslušenství do automobilového osvětlení.
www.xenon-vybojky.cz
prodej ORIGINÁLNÍCH autodílu značky Audi, Škoda, VW atd. Nízké ceny 100% kvalita
www.autodily-audi.cz
www.xenon-vybojky.cz
prodej ORIGINÁLNÍCH autodílu značky Audi, Škoda, VW atd. Nízké ceny 100% kvalita
www.autodily-audi.cz