Jáký používáte SW na úpravy

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

FandaTDiček
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od FandaTDiček »

Hele, já proti tobě nic nemám... tak se nevztekej...

jen tenkrát jsi to prezentoval, že jedině originál, že s tim nemám problém, jako by jsi ho vlastnil 20 let... ale pak z toho vylezlo, to je někoho... kdyby jsi to řekl takhle rovnou, tak pohoda... jinak nic proti tobě...

sorry, napadnul mě zrovna tvůj případ, jinak nic proti

jen mi to přijde nefér vůči lidem, kteří si ho opravdu koupí a mohou toto, jak jsi to prezentoval říkat...
Dělám doma, sám, nejsem mediálně profláklej
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Nemám důvod se vztekat, to by vypadalo jinak.

Ano, tak to prezentuji, viz. celý odstavec před chvílí. Já spolupracuji s řadou lidí, sám mám to co používám k práci v originále (především kvůli podpoře a spolehlivosti) a právě proto že jsem měl řadu klonů v ruce si dovolím tvrdit to, co tvrdím. Takže jestli tě naprdne, že někdo s někým spolupracuje - sdílí technoologie, tak tě docela lituji. Moc si to zaobíráš. Já ani nikdo jiný tady neví všechno - to nejde. Nenarodil jsem se s tím, jak tu někdo vtipně poznamenal, ale učím se neustále. Je to tu sice diskuzní fórum, ale předpokládá se, že dotazovatel má minimální IQ70, aby dokázal alespoň číst to, co tu již napsané je. Jedinej rozdíl mezi mnou a Matesem17 je v tom, že já nikde nežebrám informace.Když něco nevím, tak si to zjistím, nebo se zeptám někoho známého, nebo si tu informaci koupím. Ono by bylo strašně pohodlný nic nedělat a spoléhat se na to, že mi to někdo naservíruje na zlazým podnose až pod nos!! Sorry, ale tak se tu chová 99% uživatelů. A to jedno zbývající procento již ani nemá sílu sem napsat cokoli ze svých názorů, které se k mým velice blíží, většinou se i ztotožňují. Proč taky...pomalu si také začínám myslet, že to nemá ani smysl. Patrně by nebylo od věci udělat fórum jen pro to jedno jediný procento...ale to by reklama nevydělala ani na provoz hostingu...
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Mates17
Přispěvovatel

Příspěvek od Mates17 »

ahoj,jen sem potřeboval vjedět jaký sw,a ještě malí dotaz,jakym sw upravyt mapu na příhřev motoru aby to začlo topit dříve a vypínalo později,jestli to nani tajný,předem děkuji
Prodej náhradních dílů Všech Značek za Nákupní Ceny, drobné opravy aut(výměna oleje, brzdy,výfuky),autoelektro, karosářské práce, diagnostika , ostatní dle dohody
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

pes jitrničku sežral, v kuchyni maličkou ... (LOL) ... po skončení bych si "upravYl vÍfuk" ... já vim, je to "jen překlep" (a to přece musí schroupnout i jednotka tdička řízená modasem wod Bosche v malotraktoru a tu přece wopíchnu tim samym co svojí filcku, ne? (noteeth) A edc 15,16,17 ? "Jo, to stáří by mohlo sedět..." (wallbash) )
Taky jsem se tu kolikrát čílil a "provokoval" lidi, co o tom zjevně věděj víc a někdy jsem musel sám přijít i na to, že je to tak blbej dotaz, že za odpověď ani nestojí, aspoň toho tě tu pár lidí vč. mě ušetřilo (a aspoň ti nastínili, jak blbej/obecnej dotaz to je) a stejně je to zjevně házení hrachu o zeď ...
Že bys aspoň laskavě konečně konkretizoval dotaz?
btw. "aby to začlo topit dříve" se tam dává bufík, trochu pomůžou i ty žhavky v chlad.okruhu (i když asi ne o moc víc než třeba egr), ale na ně to chce mít v první řadě ok baterku a altík, aby topily na MTV i VTV (1/2, tj. celkem 3 :) ) co nejdřív po startu, pokud ti topí málo i po víc jak 20km jízdě, tak termostat a pokud chceš, aby ti to topilo "nejpozději hned", tak si pořiď NT(nezávislý topení) s dálkovym startem, popř. benzínovej motor ;)
pašíkombi AFN B597
Mates17
Přispěvovatel

Příspěvek od Mates17 »

Tak si tady polipte pr................... (wallbash)
Prodej náhradních dílů Všech Značek za Nákupní Ceny, drobné opravy aut(výměna oleje, brzdy,výfuky),autoelektro, karosářské práce, diagnostika , ostatní dle dohody
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

no vždyť to píšu (rofl) ... házení ...
Až se naučíš česky, tak si jí třeba i políBim ;)
Přitom to bylo vcelku věcný... ale abych neházel hned hůl do žita, (možná) si posypu hlavu (nevim, jestli jsem to přehlídl nebo jsi toho Golfa měl v podpisu už předtim - každopádně i na to je vhodný upozornit, že nemáš na mysli jinou káru), tak to je zrovna ten případ, kdy mapy po kabelu nepřepíšeš, narozdíl od novějších aut ;) ... ale zas můžeš zkusit to přizpůsobení/adaptaci, jen si to při tom studiu češtiny a slušnýho chování budeš muset dohledat sám ;)
pašíkombi AFN B597
Mates17
Přispěvovatel

Příspěvek od Mates17 »

Děkuji,tohle mi jako odpověd stačilo( tak to je zrovna ten případ, kdy mapy po kabelu nepřepíšeš, narozdíl od novějších aut Mrknutí ... ale zas můžeš zkusit to přizpůsobení/adaptaci, jen si to při tom studiu češtiny a slušnýho chování budeš muset dohledat sám Mrknutí)
a šlo to najednou,ještě jednou děkuji
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Mates17 píše:Tak si tady polipte pr................... (wallbash)
Tvl idiotek neumi napsat jednu jednoduchou vetu a chtel by neco prepisovat v eccu. :D
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Ale Bunny, to přece vůbec ničemu nevadí! A už vůbec to navadí porušovaní pravidel fóra. Určitě si od něj všichni koupíme náhradní díly za nákupní ceny, především "vífuky" (LOL) viz. podpis Mates17:

"Prodej náhradních dílů Všech Značek za Nákupní Ceny, drobné opravy aut(výměna oleje, brzdy,vífuky),autoelektro, karosářské práce, diagnostika , ostatní dle dohody
VW Golf 3 Variant 1.9TDi 66kw 1Z,254000 Km,EGR OFF zatim"
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Mates17
Přispěvovatel

Příspěvek od Mates17 »

Ha ha,tak sme se zasmáliy
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

Mates17 píše:Ha ha,tak sme se zasmáliy
To ne ale myslím že až ted ............. ;)
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

mě by jen zajímalo kolik tomu matesovi je roku.nějakej nevybouřenej puberták.chlapče by ses musel jinak chovat...a stejně ti všichni napsaly jen pravdu a ty se rozčiluješ.a říkám ti to aj ja,na mapy se vyser.na to určite nemáš,jak znalosti tak možnosti. (LOL)
Mates17
Přispěvovatel

Příspěvek od Mates17 »

Mates17 píše:Jaký používáte program na úpravy map,immo a jiné.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

duchaplný příspěvek (hm)
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

pašíkombi AFN B597
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“