ja som tu remenicu musel surovo narezat flexou rozbit potom kusok nahriat a az tak sa mi podarilo ju vyhodit ,robota skoro na tri hodinky aj s original klucami dva torxy so zlomil:)
Takze je to skor o stasti:)
Menil jsem ji taky na AFN 99 a delal mi to 12skvarka tady z fora,pac ma na Plzensku servis.Byla s nim perfektni spoluprace a super domluva.Kazdopadne doma bych se do toho nepoustel.
Jinak jak psal netopier jsem to udelal a je to asi nejjednodusi.
Altik mas dole za 10 minut a volnobezku ti vymeni taky za 10 minut.
Tazzy píše:Menil jsem ji taky na AFN 99 a delal mi to 12skvarka tady z fora,pac ma na Plzensku servis.Byla s nim perfektni spoluprace a super domluva.Kazdopadne doma bych se do toho nepoustel.
Záleží na typu auta, u passatů vyndat alternátor bude asi víc než 10 minut...
Tazzy píše:Menil jsem ji taky na AFN 99 a delal mi to 12skvarka tady z fora,pac ma na Plzensku servis.Byla s nim perfektni spoluprace a super domluva.Kazdopadne doma bych se do toho nepoustel.
Záleží na typu auta, u passatů vyndat alternátor bude asi víc než 10 minut...
Tak včera mi odešla volnoběžka navždy. Měl jsem podezření, že je špatná, ale najednou začala strašně skřípat a kolem altíku se dělal takovej rezatej práškovej posyp. Tak na nic jinýho nebyl čas, než to dát do servisu a bohužel ta sranda stála 3500,- i s prací bez dokladu. To jsem je musel ukecat, protože v pátek odpoledne se do toho nikomu nechtělo. Deb.ilní volnoběžka, na B3 nebyla a všechno v pohodě.
Jo a ještě jsem chtěl dodat, že motor se neskutečně zklidnil a je o trochu tichší.
To máš pravdu že se motor sklidní ale s tou cenou tě asi pěkně natáhli mě stála 1400,- sundání volnoběžky ve škodovce zdarma( jezdím tam na servisní prohlídky), demontáž + montáž altíku sám.
Tak vas asi moc nepotesim,ale me to stalo i s volnobezkou 800,-.Sice jeta volnobezka,ale jsem max. spokojen.Za ty penizky asi nejlepsi co jsem mohl udelat
Jenže když vám pod kapotou vříská nějaký zvíře a lítaj z toho rezatý piliny, tak na nějaký další ježdění neni ani pomyšlení. Jsem rád, že neodešel celej altík. Nojono, to je tak, když se něco pořád odkládá.