OT. sorry ...tyhle clanky ale me uz s...ou
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Já nedávno viděl na zvedáku Picasso. Moje O1 má spodek omlácený na plech, orezlý a práh na jednom místě má díru.
Ten Picasso měl origo nástřik, tomu nebylo na pohled nic, jen tvar prahů dělal už jen ten vnější nástřik.
Vyhnil zevnitř uplně na sračku, oba prahy na tom byly uplně stejně.
2 mm nějakého nástřiku s tvarovou pamětí a pod tím nic, jak prázdná pet lahev.
Ten Picasso měl origo nástřik, tomu nebylo na pohled nic, jen tvar prahů dělal už jen ten vnější nástřik.
Vyhnil zevnitř uplně na sračku, oba prahy na tom byly uplně stejně.
2 mm nějakého nástřiku s tvarovou pamětí a pod tím nic, jak prázdná pet lahev.
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw.
Tenhle starosta co jsem o něm psal, nevím co má za motor, možná 1,4 ale od nova mu za studena v tom něco jako mlátilo než se to ohřeje.
Přišlo mi to jako kdyby se tam volně unášelo ložisko na spojce a vždycky o něco bochlo.
Jel to reklamovat a oni mu řekli že to normální. Až se to prý úplně rozbije že mu to zudarma spraví.
Přišlo mi to jako kdyby se tam volně unášelo ložisko na spojce a vždycky o něco bochlo.
Jel to reklamovat a oni mu řekli že to normální. Až se to prý úplně rozbije že mu to zudarma spraví.
-
- Aktivista
jeden můj známý má logana pomalu deset let ale jezdí s felicíí pikapemLPG nebo na kole,Abaro píše:Tenhle starosta co jsem o něm psal, nevím co má za motor, možná 1,4 ale od nova mu za studena v tom něco jako mlátilo než se to ohřeje.
na tom loganu je stejný problém jak píšeš od nova vtom něco mlátí na spojce i to reklamoval má najeto celkem 1O.OOO km, logana jen pucuje tak mu to asi nevadí

-
- Aktivista
Ano, plně s tebou souhlasím.
Je to přesně tak jak píšeš. "Co bys chtěl za takový prachy".
Já si ale za těch 200 tisíc dokážu představit slušnou ojetinu s určitě lepším vybavením a úplně jiným pohodlím.
Ale samozřejmě nejni to nové auto. To je pravda.
Jak se říká, někdo má rád holky, jinej zase vdolky.
Je to přesně tak jak píšeš. "Co bys chtěl za takový prachy".
Já si ale za těch 200 tisíc dokážu představit slušnou ojetinu s určitě lepším vybavením a úplně jiným pohodlím.
Ale samozřejmě nejni to nové auto. To je pravda.
Jak se říká, někdo má rád holky, jinej zase vdolky.
-
- Aktivista
asi o těch vdolkách to je v tom našem motykovém kraji člověk prostě do auta sedne a jede nebo maloží teru a de sadit erteple
kdo má rád holky představuje si vybavení a pohodlí
já jsem na obojí moje stará má pořádné erbegy,klimanizaci, navigaci, abs,nežere,dobře sedí, má sportovní vzhled, stahování, vyhřívání a co si nejvíc užívám tak výkon a přímé vstřikování

kdo má rád holky představuje si vybavení a pohodlí
já jsem na obojí moje stará má pořádné erbegy,klimanizaci, navigaci, abs,nežere,dobře sedí, má sportovní vzhled, stahování, vyhřívání a co si nejvíc užívám tak výkon a přímé vstřikování

-
- Aktivista
Na ošizené si vzpomeň, až ti něco na ojeté plné palbě lehne.. Pak zjistíš výhody šizení, to co tam není se nemůže rozbít a ten kdo nejezdí jako cesťák a nenajíždí velké porce km /a pokud je mladého věku/ komfort a plnou palbu nepotřebuje..Aspoň mu to protáhne tělo a nezlenivý. Bude si neustále uvědomovat, po jakém povrchu jede, jaké táhlo zapne a jaké okénko si stáhne, aby se ofouknul...Komfort ať si nechá do důchodu.. 

nepropadat panice...
-
- Aktivista