OT. sorry ...tyhle clanky ale me uz s...ou

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

ke mě jezdí několik loganů obyč mcv, expres, od nova koupených převážně s motory 1,4, jeden 1.6 16V mimo přehazování gum rozvody, baterka, uražený výufk to pořád jezdí a nic nespravuji,

jedině tak 1,5DCi se svřikováním dephi to se po ujetí 12O tisíc následně vysere a všechno se musí vyměnit,
Richi
Přispěvovatel

Příspěvek od Richi »

Já nedávno viděl na zvedáku Picasso. Moje O1 má spodek omlácený na plech, orezlý a práh na jednom místě má díru.
Ten Picasso měl origo nástřik, tomu nebylo na pohled nic, jen tvar prahů dělal už jen ten vnější nástřik.
Vyhnil zevnitř uplně na sračku, oba prahy na tom byly uplně stejně.
2 mm nějakého nástřiku s tvarovou pamětí a pod tím nic, jak prázdná pet lahev.
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw.
burton.b22

Příspěvek od burton.b22 »

Logana máme v rodine a kromě běžné údržby zatím nic. Jinak na STK jsem potkal borce s loganem a najeto přes 400tis. km a bez problemu.
Abaro
Sběrač informací

Příspěvek od Abaro »

Tenhle starosta co jsem o něm psal, nevím co má za motor, možná 1,4 ale od nova mu za studena v tom něco jako mlátilo než se to ohřeje.
Přišlo mi to jako kdyby se tam volně unášelo ložisko na spojce a vždycky o něco bochlo.
Jel to reklamovat a oni mu řekli že to normální. Až se to prý úplně rozbije že mu to zudarma spraví.
slovacek.milos
Aktivista

Abaro píše:Tenhle starosta co jsem o něm psal, nevím co má za motor, možná 1,4 ale od nova mu za studena v tom něco jako mlátilo než se to ohřeje.
Přišlo mi to jako kdyby se tam volně unášelo ložisko na spojce a vždycky o něco bochlo.
Jel to reklamovat a oni mu řekli že to normální. Až se to prý úplně rozbije že mu to zudarma spraví.
jeden můj známý má logana pomalu deset let ale jezdí s felicíí pikapemLPG nebo na kole,

na tom loganu je stejný problém jak píšeš od nova vtom něco mlátí na spojce i to reklamoval má najeto celkem 1O.OOO km, logana jen pucuje tak mu to asi nevadí (LOL)
Abaro
Sběrač informací

Příspěvek od Abaro »

Asi se mnou všichni souhlasit nebudete, ale já těmhle autům a obzvláště této značce nevěřím. Přijde mi to takové všechno ošizené.
slovacek.milos
Aktivista

Abaro píše:Asi se mnou všichni souhlasit nebudete, ale já těmhle autům a obzvláště této značce nevěřím. Přijde mi to takové všechno ošizené.
to je tvoje vůle a co bys chtěl za ty prachy, to je pracant ne luxus

v rumunsku najdeš osady kde není elektrika, nebo je tam lepra ;)
Abaro
Sběrač informací

Příspěvek od Abaro »

Ano, plně s tebou souhlasím.

Je to přesně tak jak píšeš. "Co bys chtěl za takový prachy".

Já si ale za těch 200 tisíc dokážu představit slušnou ojetinu s určitě lepším vybavením a úplně jiným pohodlím.
Ale samozřejmě nejni to nové auto. To je pravda.

Jak se říká, někdo má rád holky, jinej zase vdolky.
slovacek.milos
Aktivista

asi o těch vdolkách to je v tom našem motykovém kraji člověk prostě do auta sedne a jede nebo maloží teru a de sadit erteple ;)

kdo má rád holky představuje si vybavení a pohodlí

já jsem na obojí moje stará má pořádné erbegy,klimanizaci, navigaci, abs,nežere,dobře sedí, má sportovní vzhled, stahování, vyhřívání a co si nejvíc užívám tak výkon a přímé vstřikování ;)
jurosdi
Aktivista

Příspěvek od jurosdi »

Aby si tú starú nezodral... dobrý výbrus to už nemusí zachránit.. :)
slovacek.milos
Aktivista

jurosdi píše:Aby si tú starú nezodral... dobrý výbrus to už nemusí zachránit.. :)
vyměníš komplet nebo

výbrus dělat nemusíš stačí protektor

komfort se sníží ale přímý vstřik zachováš ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Na ošizené si vzpomeň, až ti něco na ojeté plné palbě lehne.. Pak zjistíš výhody šizení, to co tam není se nemůže rozbít a ten kdo nejezdí jako cesťák a nenajíždí velké porce km /a pokud je mladého věku/ komfort a plnou palbu nepotřebuje..Aspoň mu to protáhne tělo a nezlenivý. Bude si neustále uvědomovat, po jakém povrchu jede, jaké táhlo zapne a jaké okénko si stáhne, aby se ofouknul...Komfort ať si nechá do důchodu.. :)
nepropadat panice...
Abaro
Sběrač informací

Příspěvek od Abaro »

Ale jo, taky názor, nikomu ho samozřejmě nechci brát a stavět se tu do role machra a nebo pracháče.
Sám jezdím ve 13 let starém autě které jsem koupil jako 12 leté.
slovacek.milos
Aktivista

[quote="jericho-3"]Na ošizené si vzpomeň, až ti něco na ojeté plné palbě lehne..

já už pořezal všechny hokeljky do oken a už mi nezbývá než ty stahovčky nějak spravit když stojí moc ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Zlatý kožený pásek jaký byl ve vlaku, teď jsem musel u T 4 dát závlačku, aby mi okno nepadalo a to to má švihadla.. :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“