Budu moc rád za jakejkoli nápad či radu.Moc tomu nerozumim tak bych byl rád kdyby se s tim někdo projel a řekl čim to může být.Jsem z Chomutova tak myslim že se někdo najde.Ještě jednou moc dík.
TDI-1Z(66kw)-výpadky výkonu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Lacko_TD
- Sběrač informací
TDI-1Z(66kw)-výpadky výkonu
Ahoj kluci.Mám vento 66kw s motorem 1Z
.Problém je v tom že když sešlápnu plyn tak přibližně ve 120km/h auto zpomalí.Dost poklesne výkon.Jako by byla špatná dodávka vzduchu nebo paliva.Dělá to jen při určitý zatěži.Např na 5q při 2500ot/min.Nebo do kopce.Jako by klouzala spojka.Ale spojka by se projevovala i jinak
Může to být turbem?Koukal sem do hadic přec IC a je tam trochu olej.Přemýšlím že by to mohli být i trysky.Motor má natočeno lehce přes 200tis a rv.je 95.
Budu moc rád za jakejkoli nápad či radu.Moc tomu nerozumim tak bych byl rád kdyby se s tim někdo projel a řekl čim to může být.Jsem z Chomutova tak myslim že se někdo najde.Ještě jednou moc dík.
Mám !už vyřešený problém! o kterém píšete.
Vyměnili mi "intercoler" a vše se uklidnilo a teď táhne i po oněch kritických otáčkách, či rychlosti. Golfík 1,9TDI mi u 2100ot. zůstal viset a nešel nahoru, po zařazení vyššího stupně zase tahal, ale jen 2100. Řekli mi v servise, že stačí malá prasklinka, nebo netěsnost a výkon kolísá, ne-li slábne...hodně štěstí s nalezením závady René
Vyměnili mi "intercoler" a vše se uklidnilo a teď táhne i po oněch kritických otáčkách, či rychlosti. Golfík 1,9TDI mi u 2100ot. zůstal viset a nešel nahoru, po zařazení vyššího stupně zase tahal, ale jen 2100. Řekli mi v servise, že stačí malá prasklinka, nebo netěsnost a výkon kolísá, ne-li slábne...hodně štěstí s nalezením závady René
VW GOLF TDI Variant
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista
-
Lacko_TD
- Sběrač informací
Ani nevim.Jak bych to poznal?Dá se to někde napíchnout a změřit?Sem laik
Když sem váhu odpojil tak to jelo jak 16D.Když jí zapojim tak je to živější.Takže úplně Ko nebude.Navíc auto nejde do otáček při rozjezdu-třeba na světlech se na 1st. rozjíždí hooodně pomalu a tak při 2tis trochu zatáhne.Asi by to chtělo napíchnout a zjistit co je tam za chyby.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
A hlavně tu váhu změřit pomocí vagu..........a to by v CV neměl být problém. Zkus třeba HolzeLacko_TD píše:Ani nevim.Jak bych to poznal?Dá se to někde napíchnout a změřit?Sem laikKdyž sem váhu odpojil tak to jelo jak 16D.Když jí zapojim tak je to živější.Takže úplně Ko nebude.Navíc auto nejde do otáček při rozjezdu-třeba na světlech se na 1st. rozjíždí hooodně pomalu a tak při 2tis trochu zatáhne.Asi by to chtělo napíchnout a zjistit co je tam za chyby.