Elektrické stahování oken OII
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Elektrické stahování oken OII
Zdravím, v poslední době mám problémy se zavíráním oken před DO ( dlouhý stisk ). Otevírání bez problémů, při zavírání někdy okno spolujezdce nereaguje, někdy vyjede do poloviny, někdy vyjede do poloviny a opět se otevře..
Při zavírání tlačítky z auta většinou bez problémů, někdy musím opakovaně otevřít/zavřít..
Může se jednat o nějakou "prkotinu" ( špatný kontakt, oxidace...?) ?
Problémy dělá pouze toto jedno okno, ostatní jsou v pořádku.
Servis si nechávám jako poslední možnost.
Máte někdo podobnou zkušenost nebo nějaký tip? Díky za názory.
Při zavírání tlačítky z auta většinou bez problémů, někdy musím opakovaně otevřít/zavřít..
Může se jednat o nějakou "prkotinu" ( špatný kontakt, oxidace...?) ?
Problémy dělá pouze toto jedno okno, ostatní jsou v pořádku.
Servis si nechávám jako poslední možnost.
Máte někdo podobnou zkušenost nebo nějaký tip? Díky za názory.
tdi pd 2,0 BMM MR2010
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Dělá to na našem G IV AXR, zapl sem tam aktivaci dojezdi oken na dálku a LZ okno dělá to samý, třeba dojede na doraz a pak se spustí samo dolů, ale když to dělám vypínačem, tak to je OK, zatím jsem to neřešil 

VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
Všechno jen na chuť

-
- Aktivista
Sametky by zasloužily, to sem si myslel taky, ale dorazy nastavit asi zatím neumím, mohu poprosit o návod?JeníkRS píše:Vycisti sametky a okna nastav na dorazy a uvidis.
děkuji.
Všechno jen na chuť
Všechno jen na chuť

zapni zapalování spust okno dolu pust vypínač a znovu ho zmáčkni dolu cvakne v tom. To samé v horní poloze a druhé okno to samé. Stačí v sametkách špíná a okno se v půlce zastaví a jede dolu. čístím často v práci.ThrashTheTrash píše:Sametky by zasloužily, to sem si myslel taky, ale dorazy nastavit asi zatím neumím, mohu poprosit o návod?JeníkRS píše:Vycisti sametky a okna nastav na dorazy a uvidis.
děkuji.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
-
- Aktivista
Děkuji za informaci, jak bude auto doma, zkusím a dám vědět.JeníkRS píše:zapni zapalování spust okno dolu pust vypínač a znovu ho zmáčkni dolu cvakne v tom. To samé v horní poloze a druhé okno to samé. Stačí v sametkách špíná a okno se v půlce zastaví a jede dolu. čístím často v práci.ThrashTheTrash píše:Sametky by zasloužily, to sem si myslel taky, ale dorazy nastavit asi zatím neumím, mohu poprosit o návod?JeníkRS píše:Vycisti sametky a okna nastav na dorazy a uvidis.
děkuji.
Všechno jen na chuť
Všechno jen na chuť

tak tak promazat motorek je přetíženej a vypadává tepelná poistkaslovacek.milos píše:moc to řešit nejde jen udělat celkovou údržbu elekto a mecho
Lupo 3L TDI, fše funkční fčetně brzd
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
Tak u mne pomohla kontrola kodování. Z nějakého důvodu se mi změnilo kodování
, kde bylo nastaveno pouze otevírání oken DO a zavírání nikoliv. Po zaškrtnutí zavírání oken pomocí DO vše funguje jak má. Nevím jak ke změně kódování došlo, protože jsem auto k diagnostice neměl připojené cca půl roku a problém se stahováním oken nastal před cca měsícem.

(Octavia TDi, 1998, 360 000km) to už je minulost
Octavia II combi 190 000km
Octavia II combi 190 000km