O1 tdi vůle?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O1 tdi vůle?
Zdravim, pri pridani nebo pusteni plynu auto vzdycky cukne. Jakoby tam byla nekde vule. Nevite nekdo co to ma na svedomi ? Nejakej silentblok,.. ?
J8 to tu nedávno řešil.
Pokud mám auto v záběru a pustím plyn, tak cukne a občas to zahoupe, jako by mě někdo táhl na laně.
Když přidám, zase to cukne, občas zahoupe. Nic příjemného.
Mám utržený silentblok nad převodovkou (pod filtrem vzduchu). Předtím mi to dělala spodní kost pod převodovkou, myslel jsem že je i druhá starší KO ale není.
Kamarád říkal, že to bývají většinou tyhel dva a nic jinýho tam pak moc není
tak bych sundal filtr a zkusil zahýbat motorem, popř. posundavat spodní kryt a zkusit vůli té spodní kosti.
Pokud mám auto v záběru a pustím plyn, tak cukne a občas to zahoupe, jako by mě někdo táhl na laně.
Když přidám, zase to cukne, občas zahoupe. Nic příjemného.
Mám utržený silentblok nad převodovkou (pod filtrem vzduchu). Předtím mi to dělala spodní kost pod převodovkou, myslel jsem že je i druhá starší KO ale není.
Kamarád říkal, že to bývají většinou tyhel dva a nic jinýho tam pak moc není

tak bych sundal filtr a zkusil zahýbat motorem, popř. posundavat spodní kryt a zkusit vůli té spodní kosti.
Tak - problém mi stále trvá, musím pouštět pomaleji spojku - aby to necukalo. Pokud někomu auto půjčím, připadám si jako v autoškole.
Co to ještě může být - už zbývá asi jen převodovka. Teda řadí pěkně, olej v ní je čistý..... hm?
Na autě jsou jiné poloosy, spojka i silentbloky nad i pod převodovkou.
řešit, neřešit? Abych nemusel shánět odtah.
Co to ještě může být - už zbývá asi jen převodovka. Teda řadí pěkně, olej v ní je čistý..... hm?
Na autě jsou jiné poloosy, spojka i silentbloky nad i pod převodovkou.
řešit, neřešit? Abych nemusel shánět odtah.
- martinsidlo
- Aktivista