uz me z toho mrd.... vodni pumpy

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Fulltank
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Fulltank »

na moji octavce mam uz treti pumpu od elitu. Prvni vymena po koupi vozu najeto cca 3tis km a hned chcala z mrazovy zatky, tak tedy reklamece a nova zase od Airtexu, na tu jsem teda uz najel 50tis..klobouk dolu :D a pekne v Chorvatsku pipla voda a opet chcala z mrazovky. Tentokrat reklamace neuznana, pac jsem maznul gumicku z nouze silikonem a to se prej nedela.

Ted tam teda mam skf a snad mi aspon rok vydrzi :D protoze me to vazne neba.
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

to určitě nevyrábí ale poručí si jak a z čeho to maji vyrobit[/quote]

No a výrobce to omrdá aby co nejvíce vydělal protože ví že kontrakt má na dobu určitou a pak přijde někdo kdo dá lepší nabídku ....................
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Čekaji mě rozvody... a když to tak čtu, tak tam raději nechám starou (rofl)
Mám pocit, že Milan psal, že používá ty originální repasy a že OK... vaše zkušenosti?
GIV Variant TDi ???kW
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Mě spíš trochu zaráží, že když už někdo začne tu pumpu vyrábět, čím to dojebe, popřípadě zda je to záměr.No přece nepůjdu do výroby s tím, že je potom nebude nikdo kupovat.Když teče mrazovka, je ojebaný plech nebo majitel lije do soustavy vodu ze studny..Samozřejmě pumpy jsou všechno kopie originálu , tak se musí šetřit na ložisku a ucpávce, nic jiného tam není, u PVC lopatky stačí dát kolík a je po závadě v protáčení..Možná by to chtělo ubrat trochu rejže a dát jim maso.. :)
nepropadat panice...
HonzaXM
Přispěvovatel

Příspěvek od HonzaXM »

Jaká značka kladek a vodní pumpy se dává do sady Gates a Contitech? Dále vodní pumpa v sadě INA? Nikde se o tom (raději) nezmiňují. Co vodní pumpa Valeo, je kvalitní? Díky za Vaše zkušenosti
Jaguar S-type 3,0, r.v.2003
Citroen XM Ambulance, 2,1TD 12V, r.v.1995
Citroen XM Musketier 3,0 V6 24V, r.v.1998
Citroen C5 break 2,0 HDi, r.v.2005
Citroen Berlingo 1,9D, r.v.2004
Citroen Berlingo 1,6 HDi, r.v.2009
Fiat Scudo 2,0 JTD, r.v.2008
A další...
Diletant_a_Laik
Přispěvovatel

Příspěvek od Diletant_a_Laik »

Tak v tom jedu taky-v sobotu si jdu předělat rozvody na B6. Airtex chčije mrazovkou po 8 měsících a 9.800 km. Kurva co už má člověk kupovat... Jsem jen šťastnej za to, že si pán nechal auto pro sichr skouknout před dovolenou a nespařil to někde v Chorvatsku
HonzaXM
Přispěvovatel

Příspěvek od HonzaXM »

To je fakt na bednu. Člověk se snaží jak může a dodavatelé a výrobci si z nás vysloveně dělají prdel. Jednou řeknou, že je to vina mechanika, pak starým fridexem, jednou za čas reklamaci uznají, ale co ten čas?! Hromada času v prdeli, člověk je za debila a to nemluvě o tom, že negativní informace se šíří sakra rychle. Pumpu možná dají jinou, ale co práce? Zaplatí ji někdo? To na reklamačním neřeší nikdo. Špatná reklama udřeného a zoufalého mechanika je taky netrápí. Jediná možnost je vzít tu starou a prohodit ji tomu posměváčkovi z reklamačního ksichtem. Sakra, to jsem se zase rozohnil. Jakožto abstinent si jdu otevřít pivo, zapít prášek na nervy a zase makat.
A další...
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

me prislo vyjadreni na pumpu z fabie,, zamitnuto prej to neni GK tak sem si objednal novou GK a bych je porovnal a jsou naprosto stejne nikde ani carka o napisu,(GK to je 100%) si snad ze me delaj prdel uz.. proste spolknout prasek na ty nervy a rezervovat si soboty na dnes zadarmo v tydnu za penize
Rapid 1.0
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
HonzaXM
Přispěvovatel

Příspěvek od HonzaXM »

Aby nám jednou jenom ty soboty stačily... (wallbash)
A další...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To je právě ono, teď se nám vše vrací, zdražil se dělník v Evropě, ale růstu je potřeba, tak co s tím? A tu Čína přešla na řízený kapitalismus, neboť už byla před krachem. Tak nabídla velice levnou pracovní sílu a firmy se vykašlaly na tradici a využily toho. V domnění, že kvalitu udrží, ale bohužel Čínan není německý nebo český dělník, tak to takhle dopadá. Dělnická tradice v Evropě je na ústupu, zelenou mají magistři, protože řemeslo se přestěhovalo k sypanému čaji, a podle toho to vypadá. Za všechno může sociální stát a jeho náklady. Nebude to dlouho trvat a budeme si říkat, dobrý den pane magistře, to je dnes hezky, to máte pravdu pane doktore/politických věd/, dnes bude krásný den... :)
Bude krásný den, ale my budeme v prd.li, všude samé montérky z ciziny a budeme je prosit, aby nám opravili střechu nebo auto...
nepropadat panice...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

složitá problematika...
ty výrobky taky moc nechápu, ono spousta materiálů co byly dobrý se zakázaly protože prý byly zdravotně závadný, dneska je všechno eko ale taky to stojí za piču..
převedu to jinam - koupil jsem si několik plechovek luxolu na plot kolem domu, vidím nápis nové ekologické složení - to zase bude průser
taky že jo...starej dobrej komančskej luxol se krásně vpíjel a vydržel léta, toto je po několika deštích vybledlý ( a to hovno jak pršelo ), o aplikaci ani nemluvím, patle se to a neschne, pak je to flekatý
a podotýkám že pixla 2,5kg stojí přes 400 :roll:
Lesterjs
Přispěvovatel

Příspěvek od Lesterjs »

k té "quality" (prej prvovýroba): nejde o to aby byl zákazník uspokojen, ale aby výrobce prodal :D toš heslo v jedné nejmenované firmě.
zopár vecí na O1 combi 81kw AHF (tmavě modrá) ešte na predaj http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight= +komplet B5 sedan 98,1.8T 110kw automat je na ND http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
stanekjozef@gmail.com
jirka.p
Přispěvovatel

Příspěvek od jirka.p »

no kdyz to tady ctu tak me zacala tect na mojim vlastnim aute vodni pumpa :D na rozvodech najeto 20tis. az budu mit cas snad se k tomu dostanu a bude tect jen tesnici guma a ne hridel..... 1.9TDI PD
VW Eos 2.0 TFSI 147kw BWA. 390hp/540nm :)
Skoda octavia 2 1Z - 1752,AL vstriky , C cidlo , 312/286mm ,podvozek komplet rs
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Montuje kluci někdo sil?Roky jsme dávali airtex ale letos je to jedna reklamace za druhou a reklamace airtex neuznává.
libor.98
Aktivista

Příspěvek od libor.98 »

Na octávce Airtex pumpa mě chcala po 10 tis km ted jsem na doporučení dal GRAF a snad bude OK jinak origo pumpa mě vydržela až do druhé výměny cca 180 tis Km a věřím že by ještě jela dál :)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“