Klima kompresor topí sandem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Klima kompresor topí sandem
klimatizace na octa III kompresor SANDEN 1K0820859F po naplne ni a zkoro z provozneni (pres zimu bez chladiva) klima funguje jako tepelne cerpadlo cim to muze být je to teda v kompresoru dal jsem jiny a maka jak fik ale co se vem muze tak to pojeb.t ? mam v planu ho rozebrat (bud ho hodim do srotu nebo umre uplne pod mejma rukama a nebo prodam tepelne cerpadlo
O III to máš ještě v záruce ne?
Pokud OII tak jízdou bez chladiva kompresor zničíš, takže rovnou sháněj jiný. Nepíše to na diag. nějakou závadu? Čidlo tlaku ukazuje kolik?
Pokud OII tak jízdou bez chladiva kompresor zničíš, takže rovnou sháněj jiný. Nepíše to na diag. nějakou závadu? Čidlo tlaku ukazuje kolik?
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
To bude urcite Octavia II FL kazdej si mysli ze ma trojku. Jinak v zaruce musi bejt takze bych to vubec neresil.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
-
- Aktivista
-
- Aktivista
tak chladivo naplneni jsme si delal sam kompresor sepnul tlaky se pohly ale je pravda ze se neroztocila vrtule na chladici, no nemela ani duvod teploty v potrubi byl obracene (nepatrne) , a tlak na teple nevztoupal ani tlak po konzultaci s elektrikarem sem k nemu zajel zmeril a rekl ze je v pič. tak jsem koupil jinykompresor a fach zustal tlak i chladic vse stejne pro oba kompresory jak na vadny kompresor tak na novy funkcni je pravda ze cidlo v kompresoru jsem nezkousel vymenit ale kdyz kompresor sepnul? nejsm moc moudry po cem jit jinka miloši mam naprodej čiplej utahne bezproblemu 2auta najednou
cena bude velmi prizniva neco kolem 100koruny

-
- Nováček
-
- Nováček
vydřený kompresor, přepouští tlaky (přes skříň) Jako tepelné čerpadlo se nehodí, tlaky budou malé
Možná jako hustilka na pneu

Naposledy upravil(a) aeronaut7111 dne 12 čer 2014, 09:03, celkem upraveno 1 x.
-
- Nováček
-
- Přispěvovatel
..tak tohle mě dost zajímá..
Mám přirozeně taky problém s klimou, už asi 3.rok. Někdy jede jak má,ale někdy ne a ne naskočit. Chladivo doplněno, přefiltrováno jednotkou, ale beze změny. Mívám naopak pocit, že někdy po zapnutí topí. Musím se opakovaně pokoušet klimu zapínat (přepínáním klimatroniku na man/aut) než se to rozběhne a přichlazuje (nepíšu chladí, protože výkon je nějakej oslabenější, než u služební octy..). Neodvážil jsem se napsat někdy sem, že mi to topí, ale když nejsem sám..
Vysvětloval jsem si to tím, že při zapnutí, přepínání z man na aut se třeba přesouvají klapky v rozvodu vzduchu do kabiny a vpustí chvilku vzduch i přes topení.
Mám přirozeně taky problém s klimou, už asi 3.rok. Někdy jede jak má,ale někdy ne a ne naskočit. Chladivo doplněno, přefiltrováno jednotkou, ale beze změny. Mívám naopak pocit, že někdy po zapnutí topí. Musím se opakovaně pokoušet klimu zapínat (přepínáním klimatroniku na man/aut) než se to rozběhne a přichlazuje (nepíšu chladí, protože výkon je nějakej oslabenější, než u služební octy..). Neodvážil jsem se napsat někdy sem, že mi to topí, ale když nejsem sám..
Vysvětloval jsem si to tím, že při zapnutí, přepínání z man na aut se třeba přesouvají klapky v rozvodu vzduchu do kabiny a vpustí chvilku vzduch i přes topení.
SUP II Combi, TDI CR, MR2013, 103kW, CFFB
OII combi, TDI Elegance, MR2006, 77kW, BJB
OII combi, TDI Elegance, MR2006, 77kW, BJB