zdravim chlapci jsem v koncich mam problem se svym audi tt 132kw rv 98 za studena nastartuje jak ma uplne bez problemu kdyz nekam prijedu a vypnu jej tak ihned nastartuje taky no problem hirsi je kdyz zustane stat dele 1-4hodiny tak nechytne jen toci a toci a nechyta dnes sem prijel o pul 8 ma firmu vypl a stalo to na slunci az do pul3 sedl jsem teplota na nule a nestartuje ani zaboha vim ze pres noc kdyz to necham tak rano prijdu a chytne to jak nic nevite nekdo co stim je? uz jsem vymenil cidlo kliky cidlo teploty vody baterku a nic nepomaha diagnostika nic neukazuje nevi nekdo co by stim mohlo byt??nekdy to dela nekdy ne ale posledni dobou kdyz jsou tyhle paraky tak to proste nechyta
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
tak můžeš začít drobným sevisem svíce filtry diagnostika....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
to jsem taky zkousel a nic ted tu byl frajer s rt toraxu ze uz se stim setkal spatna rj pry to staci ochladit foukat na to kompresorem a chytne to exustuje nejaka firma ktera se zabyva opravami rj?? protoze jednotka bude asi solidni balik ;(
alfik píše:Bez cidla vačky motor naskoči..
Pozri rele,co napaja pal. cerpadlo... Alebo samotne cerpadlo,ci dodava benal.
Ano, naskočí ale jen někdy a většinou právě když je motor studenej. Měl jsem tenhle problém u alfy 156 2.4jtd 20v 2004 a bylo to úplně stejný. Po výměně tohohle čidla vyřešeno.
Su to dve rozdielne auta. A mas asi na mysli cidlo kliky. To robi takyto bordel. Cidlo vacky mozes kludne odpojit a auto pojde aj bez neho. Akurat v nudzovom rezime.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
alfik píše:Su to dve rozdielne auta. A mas asi na mysli cidlo kliky. To robi takyto bordel. Cidlo vacky mozes kludne odpojit a auto pojde aj bez neho. Akurat v nudzovom rezime.
Jasně, rozdílný jsou... to nepopírám. Nicméně když jsem měl ten samej problém - auto startovalo jen jako studený a když bylo teplý tak se mu nechtělo. Tak jsem vyměnil snímač otáček vačkový hřídele a bylo po problému.