Pružiny
Moderátoři: šulda, Moderátoři
... a co je lepší bruneta, blondýna, zrzka, hospodyňka nebo kurva?LUK84 píše:mám ještě otázku mimo tohoto tématu, která je podlé Vás lepší značka tlumičů: SASCH-MONROE-BILSTEIN?

Jak na co? Jednopláště, dvoupláště?
Osobně bych Monroe vyškrtnul...
Bilsteiny B4, B6 nebo po čem koukáš?
Cenová hladina? Klasika, snížení, sport...?
GIV Variant TDi ???kW
http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/au ... via-i.html
máte někdo zkušenosti s těmito tlumičič?
máte někdo zkušenosti s těmito tlumičič?
Přední je jedno jaký dáš, když to nebude přímo Čína ale na zadek jedině origo, protože všechno co se prodává, tak je univerzální pružiny na nějaký zatížení a při prázdným autě bude auto rovně, ale jak ho naložíš vleče prdel po zemi.
Origo pružiny z roku 98 budou na jisto orezlý v místě kde sedí v miskách a to na autě nevidíš. a tam praskají. Uprostřed prasklou jsem jí ještě neviděl.
Kdybys chtěl tak Kayaba za dobře není problém sehnat ale na zadek to nedoporučuju.. Zkus kontaktovat uživatele Adbai, ten se pružinách vyzná a navrhne ti nějaký řešení..
Origo pružiny z roku 98 budou na jisto orezlý v místě kde sedí v miskách a to na autě nevidíš. a tam praskají. Uprostřed prasklou jsem jí ještě neviděl.
Kdybys chtěl tak Kayaba za dobře není problém sehnat ale na zadek to nedoporučuju.. Zkus kontaktovat uživatele Adbai, ten se pružinách vyzná a navrhne ti nějaký řešení..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro