Tak borci,uvedte ma do obrazu. Uz mam vsetko pripravene nadobka s cerpadlom, cyklovac, trisky, hadicky no proste vsetko. Mam cordobu 1.9TDi,AFN,chip a je mi jasne ze najlepsie by bolo vymena IC za vacsi.Aj to bude. Ale zatial chcem na ten seriovy prskat vodu.
A ja sa pytam...Oplati sa mi to? A ako bude najlepsie to spravit ? Staci, ked to cele dam do kopy a kazdu sekundu mi z predu prskne na IC trocha vody ?
Vopred Dakujem za rady
cerrano píše:Tak borci,uvedte ma do obrazu. Uz mam vsetko pripravene nadobka s cerpadlom, cyklovac, trisky, hadicky no proste vsetko. Mam cordobu 1.9TDi,AFN,chip a je mi jasne ze najlepsie by bolo vymena IC za vacsi.Aj to bude. Ale zatial chcem na ten seriovy prskat vodu.
A ja sa pytam...Oplati sa mi to? A ako bude najlepsie to spravit ? Staci, ked to cele dam do kopy a kazdu sekundu mi z predu prskne na IC trocha vody ?
Vopred Dakujem za rady
Toto sa da prirovnat k tomu ked husto prsi a frka ti to na intercooler a vtedy je citit rozdiel, takze ak budes frkat tak by to malo nieco priniest.
cerrano píše:Tak borci,uvedte ma do obrazu. Uz mam vsetko pripravene nadobka s cerpadlom, cyklovac, trisky, hadicky no proste vsetko. Mam cordobu 1.9TDi,AFN,chip a je mi jasne ze najlepsie by bolo vymena IC za vacsi.Aj to bude. Ale zatial chcem na ten seriovy prskat vodu.
Vopred Dakujem za rady
Toto sa da prirovnat k tomu ked husto prsi a frka ti to na intercooler a vtedy je citit rozdiel, takze ak budes frkat tak by to malo nieco priniest.
Tak to aby si do kufru přimontoval 200litrový barel na tu vodu.
Golf IV Long,TDI- ARL,H&R, K&N, RS Brakes, 60mm stainless exhaust, Alu 18" 202PS - minulost
Thalia na litačku okolo chalupy
Pug 206, 1.6 16V automat
Škoda 1000 MB. 1964- 31 kW
Škoda 1000 MBG, 1967 38kW
Škoda 1000 MBX- shanim
737428559
Vopred Dakujem za rady
hlavně když prší tak je velká vlhkost vzduchu a kvůli tý to jede líp
Vopred Dakujem za rady
hlavně když prší tak je velká vlhkost vzduchu a kvůli tý to jede líp
Presne tak chlapi, len som chcel vedet ci to staci fakt len tak jednoducho, alebo ci s tym treba nieco spekulovat
impreza sti to ma v serii,udajne to prida 7ps,ale nestrika to porad,nevim jak presne je to ovladane,jestli v overboostu nebo pri prudkem seslapnuti pedalu
Zchlazeni hasicim pristrojem uz pouzito ma brzde bylo,pokud vim tak v sekci grafy z brzd je mereni vykonu a je tak s i pouzitim chlazeni IC,je to pristepevk Titana,pokud se nemylim
wr8 píše:Zchlazeni hasicim pristrojem uz pouzito ma brzde bylo,pokud vim tak v sekci grafy z brzd je mereni vykonu a je tak s i pouzitim chlazeni IC,je to pristepevk Titana,pokud se nemylim
no hladal som to v tej sekcii a nasiel som od neho prispevok,ale nic o chladeni IC tam nebol,ak som si dobre vsimol.Nasiel som tam iba jeden graf od neho a tam menil tlak,myslim.
Zrovna dneska odpoledne mě to jelo fakt na hovno...
Hnus.
Celý den auto na slunci, k tomu horko a žádný tah odspodu. Jelo to jako se špatnou váhou vzduchu...
Ale zase spotřeba na volnoběh 0,4 l /hod....