klouby poloos pomoc

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Bořek89
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od Bořek89 »

Tak jsem dnes rozluštil číslo té původní poloosy a byla tam 271 GC. Ještě jsem nestihl se stim jet projet s tou novou poloosou snad už to bude v pořádku. Doufám.
Otázka by ale jedna byla.... Není poloosa s posledními čísly 271 GC náhodou také z šesti kvaltu? Číslo poloosy co jsem tam nyní dal neznám ale na vrakovišti mě umjišťoval ze je na 100% z šesti kvaltu.
Bořek89
Sběrač informací

Příspěvek od Bořek89 »

Zdravím vás pánové nemáte někdo rozměry té levé poloosy? Snažím se ji sehnat podle objednacího čísla, ale hodně lidí na tech poloosách už ty čísla nemá tak když budu kupovat poloosu tak abych si mohl vybrat aspoň podle délky abych si byl aspoň trošku jistý ze mám správnou poloosu. Děkuji za odpověď.
Bořek89
Sběrač informací

Příspěvek od Bořek89 »

Zdravím pánové prosím pomozte jsem už opravdu bezvadný tento týden jsem v sobotu nasadil poloosu z 96kw vydržela 170 km a kynetak u kola vylámaný začal mít vůly do boku ze sem chtěl zatočit kolem tak kloub se kus otočil ale poloosa stála až po nějakém kuse se začala točit i poloosa. Našel jsem délky poloos a zjistil jsem ze na dvojkovou octavu je poloosa ještě kratší a opět to samé když auto zvednu na hever a stocim kola do prava tak to vypadá jako by ta poloosa ten kynetak vylamovala ven. Prosím pomozte už fakt nevím budu vděčný za jaký kolik nápad. Večír nahraju fotky vyfotil jsem poloosu jak je zlomená když zatočit kola do prava.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Bořek89
Sběrač informací

Příspěvek od Bořek89 »

Ahoj pánové vše kteří se snažily poradit moc děkuji. Poloosa už je vyřešena.
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

a kde byl problém ?
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Bořek89
Sběrač informací

Příspěvek od Bořek89 »

Byla hnutá přední náprava. Na origo podvozku to bylo v pohodě ale na sportovním podvozku už tam bylo málo místa.
favo
blázen

Příspěvek od favo »

No vidíš a já ti chtěl říci že já mám na své 6q převodovce v G4 úplně jiný poloosy. Alespoň podle foto.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Sběrač informací

Příspěvek od Bořek89 »

Favo Máš jiný určitě. Ty tam mas obě dvě silné. Ty sem mel i na vw boře když sem do ni školil 1.8 t 132 kw s šesti kvaltem
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“