Lambdavsprůchozí výfuk:Focus 1.6 TDCI 80kW s vykuchaným DPF

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Míšánek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Míšánek »

pajda píše:A ještě lítáš v pěkným maléru (LOL)
Dá se to oblbnou i tak, že mezi ty lambdy, který jsou snímač rozdílovýho tlaku dáš plech s dírama, aby tam vzniknul rozdíl tlaku. Zkusit míň, kouknout přez diag. na tlak a přidávat, až to bude OK. Já to nědělal, ale mluvil jsem s člověkem, co to takhle řešil a vyřešil. Je to sice časově náročnější ale nesrovnatelně levnější...
Bylo to ale na starým systému, kterej dělal regeneraci podle pevný logiky a nebral snímač tlaku v potaz...
No ale dyť kluci tady výše řikali, že jsou to širokopásmové lambda sondy, tak jak je chceš ojebat děrovaným plechem? :)

Přesně tohle jsem si myslel já, že jde akorát od snímače tlaku, nicméně takhle to prý neni
pajda
Přispěvovatel

Příspěvek od pajda »

Nevim, možná jsem málo všímavej, nebo jsem zaspal, ale nějak mi neni jasný, co by u dieslu dělaly dvě lambda sondy. Lambda u nafty slouží jen pro kontrolu váhy vzduchu, proto stačí jedna, ale třeba se pletu...
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

pajda píše:Nevim, možná jsem málo všímavej, nebo jsem zaspal, ale nějak mi neni jasný, co by u dieslu dělaly dvě lambda sondy. Lambda u nafty slouží jen pro kontrolu váhy vzduchu, proto stačí jedna, ale třeba se pletu...
No dyť já jsem se ptal téměř na to samé a sám si můžeš přečíst výše, jak mi bylo odpovězeno ;)
pajda
Přispěvovatel

Příspěvek od pajda »

A jo no, tak, vidíš (noteeth)
To vyfoť a budem chytřejší...
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

No taky jsem vznesl prosbu o trochu detailnější vysvětlení tohohle typu motormanagementu ale na to už nikdo bohužel neodpověděl :roll:
Odpovědět

Zpět na „Ford“