Zdravím, při jedné cestě do Prahy (tempomat 130km/h) mi najednou zachrčelo v motoru a K.O.- zjistilo se že praskla klika (full servis historie a najeto 212tis)... Sháněl jsem spodek plus blok BMN 2.0 Tdi 125kw
Místní uživatel Jirka. mi nabídl motor BMR. Chci se zeptat, na co si dát pozor při výměně, jestli je v tom nějáký háček, či všechno pojede jak má ihned po přehození. Díky.
Presne tak, pry standartni problem.. Budem davat asi spodek plus blok... Jinak se to vsechno prehodi ze stareho motoru. Ja jsem d dob nez se to stalo ani nevedel, ze na to ty motory trpi a uz vubec sem nevedel, ze pak nejdou sehnat. Takze kdyz bych vzal to bMr, tak bych teoreticky mohl svistet
whiler píše:Presne tak, pry standartni problem.. Budem davat asi spodek plus blok... Jinak se to vsechno prehodi ze stareho motoru. Ja jsem d dob nez se to stalo ani nevedel, ze na to ty motory trpi a uz vubec sem nevedel, ze pak nejdou sehnat. Takze kdyz bych vzal to bMr, tak bych teoreticky mohl svistet
No ono vela ludi nevie vela...preto sa aj vela aut predava. a potom je aj vela roboty
Můžeš to klidně vyměnit včetně vršku- nastrojené hlavy s vačkama, je to stejné, to už pak záleží na tobě, každopádně já chci prodat motor i s vrškem, hlavu z něj sundavat je blbost.
A není už to taky tím, že ty motory mají prostě už něco za sebou? Že už se kompletují různé "zbytky" s neurčitými km. Protože před X lety se tohle moc neřešilo..