To sbíráš počet příspěvků? Nebo proč děláš chytráka, když nechceš odpovědět? To bych tu měl za 14 dnů přes 1000 příspěvkůchipmann píše:Přesně tak omila se to tu pořád do kola stačí HLEDAT!
 Sry za OT musel jsem
 Sry za OT musel jsem 
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Toledo sxe píše:Ne každý je vyučen jako automechanik a myslím, že fórum je od toho, aby se lidé ptali a ti co znají odpověď odpovídali. Psal jsem právě k tomuto příspěvku už z toho důvodu, že je tu uveden kód motoru BKD a ten mám právě i já. Tak se Míro nezlob, příště se pozeptám jinde, abych Tě nějak neurážel, nebo nenaštval
Pise ti to protoze jsi blb natvrdlej a myslis si ze ti co znaji odpovedi nemaji co na praci a budou neustale odpovidat na stejne dotazy.Toledo sxe píše:To sbíráš počet příspěvků? Nebo proč děláš chytráka, když nechceš odpovědět? To bych tu měl za 14 dnů přes 1000 příspěvkůchipmann píše:Přesně tak omila se to tu pořád do kola stačí HLEDAT!Sry za OT musel jsem

pokud neznáš odpověď, tak nechápu z jakého důvodu si zde vytahuješ přirození, stejně ho neprodloužíš s tím se lidi už tak narodí víš
 pokud neznáš odpověď, tak nechápu z jakého důvodu si zde vytahuješ přirození, stejně ho neprodloužíš s tím se lidi už tak narodí víš   Pro Tebe je možná fórum jen k tomu, aby si zdarma kšeftoval s díly, ale fórum je hlavně o otázkách a odpovědích
  Pro Tebe je možná fórum jen k tomu, aby si zdarma kšeftoval s díly, ale fórum je hlavně o otázkách a odpovědích   když už chceš moralizovat a máš čas na psaní příspěvku, tak hned nemusíš urážet - mohl bych taky psát, že prodáváš čorky, ale proč? Neznáš mě, tak bych poprosil o trochu vychování
  když už chceš moralizovat a máš čas na psaní příspěvku, tak hned nemusíš urážet - mohl bych taky psát, že prodáváš čorky, ale proč? Neznáš mě, tak bych poprosil o trochu vychování  
Kdyz ti tu nekdo napise, ze mas pouzit HLEDAT jeste mas tu drzost mit blbe pripominky.Toledo sxe píše:Nadávat do blbů Ti jde pěkně, pro hlupáka každý hloupý a Ty se k tomu ještě takhle pěkně veřejně přiznášpokud neznáš odpověď, tak nechápu z jakého důvodu si zde vytahuješ přirození, stejně ho neprodloužíš s tím se lidi už tak narodí víš
Pro Tebe je možná fórum jen k tomu, aby si zdarma kšeftoval s díly, ale fórum je hlavně o otázkách a odpovědích
když už chceš moralizovat a máš čas na psaní příspěvku, tak hned nemusíš urážet - mohl bych taky psát, že prodáváš čorky, ale proč? Neznáš mě, tak bych poprosil o trochu vychování
 Taky nejsem mechanik a na lecos se ptám, respektive hledám na fóru. Tohle je zřejmě hodně omletý téma a po dlouholetý praxi moderování (OS smartphonů) vím co je to když má člověk opakovat pořád dokola stejný věci, rady. Ze začátku v klidu odpovídáš, pak reaguješ tak jak je to např. v tomto vlákně, později se na to vysereš a vybereš si k odpovědím jen to co chceš no a když dostaneš rozum tak se na to vysereš úplně (sem zrovna v přechodu z předposlední do poslední fáze)
 Taky nejsem mechanik a na lecos se ptám, respektive hledám na fóru. Tohle je zřejmě hodně omletý téma a po dlouholetý praxi moderování (OS smartphonů) vím co je to když má člověk opakovat pořád dokola stejný věci, rady. Ze začátku v klidu odpovídáš, pak reaguješ tak jak je to např. v tomto vlákně, později se na to vysereš a vybereš si k odpovědím jen to co chceš no a když dostaneš rozum tak se na to vysereš úplně (sem zrovna v přechodu z předposlední do poslední fáze)   Mě třeba pobaví s příchodem tepla, stále se opakující otázky kolem klimatizace, přitom opravdu stačí jen pohledat a člověk toho najde tuny, občas mi to nedá si rejpnout
 Mě třeba pobaví s příchodem tepla, stále se opakující otázky kolem klimatizace, přitom opravdu stačí jen pohledat a člověk toho najde tuny, občas mi to nedá si rejpnout   Omluvu za OT nečekejte, už reaguju na podstatnější problém v tomto vlákně
 Omluvu za OT nečekejte, už reaguju na podstatnější problém v tomto vlákně  
 a lidé na fórum přicházejí stále jiní a jiní, mění se a je jich spousta. Každý nemá čas, nebo trpělivost prohledávat spousty stránek o daném problému. Pokud nechci odpovědět, tak zkrátka neodpovím a přejdu to, ale moralizovat někoho a rovnou mu nadávat je přinejmenším ubohé. Je mi jasný, že ty a samé otázky jsou omletý, ale nestačí to jen přejít a nereagovat? To pak každý nový uživatel raději hodí otočku, odhlásí se a jde hledat jinam.
 a lidé na fórum přicházejí stále jiní a jiní, mění se a je jich spousta. Každý nemá čas, nebo trpělivost prohledávat spousty stránek o daném problému. Pokud nechci odpovědět, tak zkrátka neodpovím a přejdu to, ale moralizovat někoho a rovnou mu nadávat je přinejmenším ubohé. Je mi jasný, že ty a samé otázky jsou omletý, ale nestačí to jen přejít a nereagovat? To pak každý nový uživatel raději hodí otočku, odhlásí se a jde hledat jinam. 

Věřím že se otočí a jde jinam, jen si nejsem jistej tím hledánímToledo sxe píše:To pak každý nový uživatel raději hodí otočku, odhlásí se a jde hledat jinam.