Audi A6 4F klimatizacia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Audi A6 4F klimatizacia
Ahojte chlapci mam problem s klimatizaciou na a6 4F 3.0 tdi bmk kima je naplnena no chladi to velmi slabo skor by som povedal ze vobec .... v com moze byt problem ? vsimol som si ze niekedy neviem ci pravidelne ale zapne mi ventilator no nehuci ten ventilator tak ako napriklad Superbe 1 octavii a tak ale ked ho zapne uz ide stale nespina ho ako na inych autach samozrejme auto stoji na mieste ... ale auto nechladi .. mechanik mi povedal ze mam chvilku pojazdit tak a mat zapnutu klimu ze je mozne ze je klima kompresor zavzdusneny .. je pravda ze mozno rok tam nebola klima ...alebo je KO klima kompresor ako sa to da zistit ? na diagnostike som nebol ... dakujem PS:moze mat nieco spolocne s klimou alternator ? slabsie dobija pravde podobne lebo po 10 minut jazdy vypne mi ESP...
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Re: Audi A6 4F klimatizacia
[quote="Superb2.5TDI"]....mechanik mi povedal ze mam chvilku pojazdit tak a mat zapnutu klimu ze je mozne ze je klima kompresor zavzdusneny....
Vprvom rade zmen mechanika a potom pozri tie tlaky .
To ze je diag bez zavad neznamena ,ze kompresor musi ist.V meranych hodnotach je napriklad blok ktory ti ukaze preco sa kompresor nezapne atd.

Vprvom rade zmen mechanika a potom pozri tie tlaky .
To ze je diag bez zavad neznamena ,ze kompresor musi ist.V meranych hodnotach je napriklad blok ktory ti ukaze preco sa kompresor nezapne atd.
-
- Přispěvovatel
tak na stroji co sa plni chladivo ukazuje ten tlak co ma byt vysoky je nizsky a ten co ma byt nizky je vysoky ... velmi sa do toho nevyznam ale kompresor nema tlak s preto spina tak slabo klimakompresor alebo ho nespina uz vobec a ventilayor na aute sa raz toci a raz nie ... ale toci sa len velmi slabo ... dnes som objednal klima kompresor .... v piatok sa montuje tak dufam ze je to nim ...
-
- Přispěvovatel
tak na stroji co sa plni chladivo ukazuje ten tlak co ma byt vysoky je nizsky a ten co ma byt nizky je vysoky ... velmi sa do toho nevyznam ale kompresor nema tlak a preto spina tak slabo alebo ho nespina uz vobec a ventilator za chladicom na aute sa raz toci a raz nie ... ale ak sa toci tak len velmi slabo ... dnes som objednal klima kompresor .... v piatok sa montuje tak dufam ze je to nim ...
okruh může být vážně zavzdušněný což by se projevilo tim že by to šlo do tlaku, ale to u tě nebude, může to být pumpa nebo i ventil, zajeď do servisu chlazení a ne k automechanikovi, nicméně pokud je špatný kompresor, zadřený, ventily špatný, vysypaný písty, rozhodně nezapomeň že pokud je z nějakého důvodu špatný olej, je potřeba udělat průplach okruhuSuperb2.5TDI píše:tak na stroji co sa plni chladivo ukazuje ten tlak co ma byt vysoky je nizsky a ten co ma byt nizky je vysoky ... velmi sa do toho nevyznam ale kompresor nema tlak a preto spina tak slabo alebo ho nespina uz vobec a ventilator za chladicom na aute sa raz toci a raz nie ... ale ak sa toci tak len velmi slabo ... dnes som objednal klima kompresor .... v piatok sa montuje tak dufam ze je to nim ...
-
- Přispěvovatel
Ahoj Dakujem za odpoved ... no zavzdusneny system ... ten stroj co plni klimu vysaje vsetko z okruhu nie ? a je to taky drahsi stroj ... na plnenie klimatizacii takze on mi vsetko odsal a vytvoril vakuum ... spravil test vsetko ok... pri plneni mi dal aj novy olej ... tak teraz neviem ... vymenim ten kompresor ak to nepojde ... tak zajdem za nejakym tym mechanikom na klimatizaciu ... pretoze ked je velka horucava je to hruza jazdit autom ... tak mozno uz zajtra sa k tomu dostanem a dam vediet cim to bolo ...
Dakujem ... inac diagnostika mi nevypisovala ziadne cidlo .. akurat ako som pisal vyssie nizky tlak cize malo chladiva po naplneni a vymazani chyby vsetko ok... mne sa tiez to uz zacina zdat ze je to kompresor auto jazdilo vyse roka bez klimi ... ani trosicka klimi tam nebolo... a ja si myslim tym jazdenim vyse 10 000 km sa klimakompresor uplne od*ebal...

-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel