Climatronic octavia I dotaz

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Lukas octavia
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Climatronic octavia I dotaz

Příspěvek od Lukas octavia »

Chcu se zeptat jestli jde u octavie I u climatronicu nastavit že při zmáčknutí jakéhokoliv tlačítka climatronic pípne jak to má škoda superb a popřípadně jak a kde to můžu nastavit díky moc
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

ne
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
mishoE
Přispěvovatel

Příspěvek od mishoE »

Chcem sa opytat co vsetko obnasa prestavba na climatronic na O1. Jedna sa o Octaviu 1999 SLX s manualnou klimou. Dik
O3 Liftback RS look 2014 - 110kW
ex - O2 FL TDi Elegance 2010 77kW BXE
Nissan Terrano 2.7TD OffRoad =) 1989
ex - O2 Combi TDi Elegance 2005 - 103kW BKD
ex - O1 Combi TDi SLx 1999 - 81kW AHF
ex - O1 Liftback TDi Elegance 2002 - 81kW ASV
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

HanZ píše:http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavi ... limatronic

Hodně zdaru a pevné nervy.
tak tohle bych asi zamítnul a auto dojezdil s manuální klimou,ten luxus by za to nestál a hodnota auta se taky nezvedne
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Kdo chce kam...
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

nedělal bych to...
párkrát jsme dodělávali třeba el. stahování oken na Fabie, hrozný vymrdy, vždycky se to po měsící podělalo, to stejný centrály na DO který si majitel koupí na Aukru za 500,- a pak to přijde reklamovat že to za týden nejede...
je mě líto toho ztracenýho času a pak se ještě otravovat s lidma, donesou ti kepl kterej ty se uvolíš ve slabý chvilce namontovat a pak jen řešíš sračky...
miraspetrowski
Přispěvovatel

roman1648 píše:nedělal bych to...
párkrát jsme dodělávali třeba el. stahování oken na Fabie, hrozný vymrdy, vždycky se to po měsící podělalo, to stejný centrály na DO který si majitel koupí na Aukru za 500,- a pak to přijde reklamovat že to za týden nejede...
je mě líto toho ztracenýho času a pak se ještě otravovat s lidma, donesou ti kepl kterej ty se uvolíš ve slabý chvilce namontovat a pak jen řešíš sračky...
přěsně tyhle slabý chvilky mně už dávno taky přešli, o to víc pro známé,,to by se mi mohli za chvilku nastěhovat do baráku,jak často se, leč banální oprava nebo cokoliv vrátilo i vícekrát,právě proto,že se jednalo o šunt,kterej by nepustili z továrny snad ani číňani
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Ježiš, nechci být nelida, ale kdo chce kam...chceš namontovat sračku? Nenecháš si to rozmluvit? Fakt to chceš? Budiž, pak nechoď brečet. Nejde to? Tvůj problém, uplatňuj záruku od koho jsi koupil. Montáž je bez vad. Sorry, ale upozorňoval jsem tě 3x, tvůj boj.
miraspetrowski
Přispěvovatel

HanZ píše:Ježiš, nechci být nelida, ale kdo chce kam...chceš namontovat sračku? Nenecháš si to rozmluvit? Fakt to chceš? Budiž, pak nechoď brečet. Nejde to? Tvůj problém, uplatňuj záruku od koho jsi koupil. Montáž je bez vad. Sorry, ale upozorňoval jsem tě 3x, tvůj boj.
,dělat něco, co vím že nemá smysl,se snažím vysvětlit i člověku který po mně to i nesmyslné chce,po dost zkušenostech couvu ,je to už tak a pár lidí,co tu ty auta dělá mi řekně že to řeší skoro taky tak, ne za každou cenu nějakou kačku vydělat,říká se ,ŽE I PRODĚLEK JE KŠEFT,,ale vše má strop a na CHARITU jsou tu uplně jiné organizace (crazy)
Richi
Přispěvovatel

Příspěvek od Richi »

Hoď na papír, že zákazník byl varován a vše děláš na jeho vlastní žádost a neposkytuješ záruku atd. a dej jim to podepsat.
Uvidíš, jak 50% lidí cukne :) .
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“