Climatronic octavia I dotaz
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Climatronic octavia I dotaz
Chcu se zeptat jestli jde u octavie I u climatronicu nastavit že při zmáčknutí jakéhokoliv tlačítka climatronic pípne jak to má škoda superb a popřípadně jak a kde to můžu nastavit díky moc
Chcem sa opytat co vsetko obnasa prestavba na climatronic na O1. Jedna sa o Octaviu 1999 SLX s manualnou klimou. Dik
O3 Liftback RS look 2014 - 110kW
ex - O2 FL TDi Elegance 2010 77kW BXE
Nissan Terrano 2.7TD OffRoad =) 1989
ex - O2 Combi TDi Elegance 2005 - 103kW BKD
ex - O1 Combi TDi SLx 1999 - 81kW AHF
ex - O1 Liftback TDi Elegance 2002 - 81kW ASV
ex - O2 FL TDi Elegance 2010 77kW BXE
Nissan Terrano 2.7TD OffRoad =) 1989
ex - O2 Combi TDi Elegance 2005 - 103kW BKD
ex - O1 Combi TDi SLx 1999 - 81kW AHF
ex - O1 Liftback TDi Elegance 2002 - 81kW ASV
-
- Přispěvovatel
nedělal bych to...
párkrát jsme dodělávali třeba el. stahování oken na Fabie, hrozný vymrdy, vždycky se to po měsící podělalo, to stejný centrály na DO který si majitel koupí na Aukru za 500,- a pak to přijde reklamovat že to za týden nejede...
je mě líto toho ztracenýho času a pak se ještě otravovat s lidma, donesou ti kepl kterej ty se uvolíš ve slabý chvilce namontovat a pak jen řešíš sračky...
párkrát jsme dodělávali třeba el. stahování oken na Fabie, hrozný vymrdy, vždycky se to po měsící podělalo, to stejný centrály na DO který si majitel koupí na Aukru za 500,- a pak to přijde reklamovat že to za týden nejede...
je mě líto toho ztracenýho času a pak se ještě otravovat s lidma, donesou ti kepl kterej ty se uvolíš ve slabý chvilce namontovat a pak jen řešíš sračky...
-
- Přispěvovatel
přěsně tyhle slabý chvilky mně už dávno taky přešli, o to víc pro známé,,to by se mi mohli za chvilku nastěhovat do baráku,jak často se, leč banální oprava nebo cokoliv vrátilo i vícekrát,právě proto,že se jednalo o šunt,kterej by nepustili z továrny snad ani číňaniroman1648 píše:nedělal bych to...
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
Ježiš, nechci být nelida, ale kdo chce kam...chceš namontovat sračku? Nenecháš si to rozmluvit? Fakt to chceš? Budiž, pak nechoď brečet. Nejde to? Tvůj problém, uplatňuj záruku od koho jsi koupil. Montáž je bez vad. Sorry, ale upozorňoval jsem tě 3x, tvůj boj.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

-
- Přispěvovatel
,dělat něco, co vím že nemá smysl,se snažím vysvětlit i člověku který po mně to i nesmyslné chce,po dost zkušenostech couvu ,je to už tak a pár lidí,co tu ty auta dělá mi řekně že to řeší skoro taky tak, ne za každou cenu nějakou kačku vydělat,říká se ,ŽE I PRODĚLEK JE KŠEFT,,ale vše má strop a na CHARITU jsou tu uplně jiné organizaceHanZ píše:Ježiš, nechci být nelida, ale kdo chce kam...chceš namontovat sračku? Nenecháš si to rozmluvit? Fakt to chceš? Budiž, pak nechoď brečet. Nejde to? Tvůj problém, uplatňuj záruku od koho jsi koupil. Montáž je bez vad. Sorry, ale upozorňoval jsem tě 3x, tvůj boj.

moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku