Teraz som sa dostal domov, pumpa je GEBA celokovova, made in germanyJarda S. píše:s INA rozvodama ani Graf pumpama problém nejni
Sorry za zavedenie.... je to teraz problem?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Teraz som sa dostal domov, pumpa je GEBA celokovova, made in germanyJarda S. píše:s INA rozvodama ani Graf pumpama problém nejni
Trochu som studoval ten remen INA a s prekvapenim som zistil ze oni to vyrabaju mozno 1m siroke a potom z toho rezu sirkyTDiKubo píše:rozdiel medzi originálom a INA kitom je asi v tom že originál ma na sebe vyrazené logo VW Auditeda aspoň u PD to tak je napinacia kladka NTN japan malá kladka INA Kysuce remeň made in UK pumpa to neviem
řemen se nestuduje,ale nasazuje,jesli má někdo pochybnosti s INA sadou,tak atˇsi tam dá třeba punčochu,dnešní díly jsou sice napodobeniny,ale dají se kvalitou porovnávat teměř s jednou tak drahými jakoby originaly,na rzvoďák DAICO jsem najel 110 tisíc a vindal ho skoro stený,jen s málo čitelným nápisem a taky jsem ho montoval s určitou nejistotou,tak asi takhle,ale v tomhle žánru-rozvody nikomu neradím od toho jsou jiní šoumenisky59 píše:Trochu som studoval ten remen INA a s prekvapenim som zistil ze oni to vyrabaju mozno 1m siroke a potom z toho rezu sirkyTDiKubo píše:rozdiel medzi originálom a INA kitom je asi v tom že originál ma na sebe vyrazené logo VW Auditeda aspoň u PD to tak je napinacia kladka NTN japan malá kladka INA Kysuce remeň made in UK pumpa to neviem
Ja mam od 82 do 84 cm ...
Ta geba je ok?