pokecat můžem ne? třeba ve smyslu zkušenost za skušenostalfik píše:Miloši,nezechadzajme do extremov. Sme trošku Off topic.
1.8T AMK 154kW trable
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
OPRAVENO
Samozřejmě, že jsem měnil snímač vačky, kontroloval ukostření, prošel dráty atd. atd...
To vše kvůli tomu, abych po třech tejdnech hledání chyby se nerozhodl znovu zkontrolovat pojistky, jistě že jedna byla přepálená.
A všechno kvůlí jedný pojistkce!
To vše kvůli tomu, abych po třech tejdnech hledání chyby se nerozhodl znovu zkontrolovat pojistky, jistě že jedna byla přepálená.
A všechno kvůlí jedný pojistkce!
Seat Leon Cupra 1M 1.8T 20V 154kW AMK; EVO exhaust & front brakes; podtlaky Forge & Samco
To jsem taky rád, že jezdím. Ale s mojí beruškou je to tak, že musim mít vždy dvě závady najednou, cokoli opravím, objeví se něco nového. 
Takže problem no. 2:
Když turbo tlačí, tak tlačí, ale někde lítá vzduch. Doma jsem prolítl všechny hadice ke kterým jsem se dostal bez zvedáku. Díru, nebo něco jsem nenašel, všechno mi přišlo OK. Nahrál jsem video na YTB, třeba někoho něco napadne.
Já osobně se bojim, že bude někde něco špatně v intercooleru, ale nevím no...
Takže problem no. 2:
Když turbo tlačí, tak tlačí, ale někde lítá vzduch. Doma jsem prolítl všechny hadice ke kterým jsem se dostal bez zvedáku. Díru, nebo něco jsem nenašel, všechno mi přišlo OK. Nahrál jsem video na YTB, třeba někoho něco napadne.
Já osobně se bojim, že bude někde něco špatně v intercooleru, ale nevím no...
Kód: Vybrat vše
https://www.youtube.com/watch?v=bE1weBJs8mo
Seat Leon Cupra 1M 1.8T 20V 154kW AMK; EVO exhaust & front brakes; podtlaky Forge & Samco