Po oprave nejde
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Po oprave nejde
Zdar chalani hodil jsem nový brzdový spínač,a porad mi blika kon.žhavení a sviti zad.brzdova světla.Je i jina možnost čím to muže být??
A mas ho dobre zaaretovany? Jinak muze byt klidne i novej spatnej
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Re: Po oprave nejde
párkrát zrestartuj strojní traktorovou stanici, projeď se, pujč si kabel smaž chybu? nevím.Tibor94 píše:Zdar chalani hodil jsem nový brzdový spínač,a porad mi blika kon.žhavení a sviti zad.brzdova světla.Je i jina možnost čím to muže být??
předtím zkontroluj multimetrem nebo lépe žárovičkou fci dotyčného bazmeku.
Lupo 3L TDI, fše funkční fčetně brzd
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
ale oni svítí i když nešlape na pedál takže si něco pořád myslí, že by se mělo ještě chvíli počkat zdalivá se chyba neobjeví znova.JeníkRS píše:Tak kdyz mu brzdy sviti tak tam asi zavada nebude
ano to se stává, na dvouvláknu občas bejvá jiný uspořádání bajonetu, takže jedinec musí projevit malou inteligenci a velkou sílu.dhfool píše:Tak jsou i jedinci, kteří najebou jednovláknovou do dvouvláknové patice a to se potom dějí věci...
Nemá cenu psát moudra, ale tohle se jednou stalo!! Výměna br. spínače a nakonec to bylo jak jsem psal. Takřka to nebylo vidět. Tohle není "moudro" jak píšeš, ale z kušenost - asi bych si tady jen tak "nemoudřil" dědo

PS: hlavně jsi přispěl

PS: hlavně jsi přispěl

GIV 1,9TDI 74kw AXR/var, EGR OFF, MAF OFF 110KW 150PS 330NM, JEDN.+HDS
Právě že to je velice zajímavá informace, protože jsem znal jednoho šetřílka , který nezahazoval prasklé žárovky na 220 V, ale žárovkou otáčel až prasklý drátek dopadl na protipol a žárovka udajně svítila..Byl jinak normální, a dušoval se, že některá jde takto opravit. A což potom dvouvláknovka, tam je tohle klidně možné... 

nepropadat panice...
Re: Po oprave nejde
A na jakym aute??Tibor94 píše:Zdar chalani hodil jsem nový brzdový spínač,a porad mi blika kon.žhavení a sviti zad.brzdova světla.Je i jina možnost čím to muže být??
Nissan Primera SW 1,9 DCi