Moderátoři: šulda, Moderátoři
máš zde postup jak to zjistit. řemen slyšíš, volnoběžku vidíš....stevocz píše:zacala mi obcas blikat kontrolka dobijania, ale je to take nahodne, ked vypnem motor tak prestane a vo vagu uz ziadnu chybu nenajde. Na palubaku pise chyba dobijania.
jedine co som si vsimol ze ked motor vytocim asi do 3500 tak autom trhne a kontrolka zhasne.
remen nepocut tak neviem ci smyka.
je to volnobezka alebo nieco ine?
možnosti v pořadí pravděpodobnosti:stevocz píše:volnobezku som skusal a zda sa ze ide dobre. ale to blikanie robi len obcas preto neviem ci je to nou alebo co.
pravděpodobně se s Tebou volnoběžka loučí taky, mnohem méně pravděpodobně je závada v okruhu buzení (regulátor, uhlíky)stevocz píše:blikanie kontrolky je pravidelne. asi 1s svieti potom zhasne na 1s a tak dokola. robi to az kym motor nevytocim, vtedy autom trhne a uz neblika. zatial mi to tak urobilo len par krat a aj to vtedy ked som musel niekam ist takze nebolo casu niekde odstavit a vtedy merat ci a ak odobija a podobne. akurat ked som raz zastal na semafore a vypol a znovu nastartoval motor tak uz neblikala.
svetla neblikaju alebo to aspon nie je vidiet. a kontrolka blika jasne, palubak stihne napisat chybu a hned sa strati.
a hlavne nerobi to pri kazdej jazde. je to dost nahodne. za 2 tyzdne to urobilo asi 3 krat
skusim osuchat tie kontakty a pomerat napatie.