iveco dailly nechce chytit
Moderátoři: šulda, Moderátoři
iveco dailly nechce chytit
zdravík kluci potřebuji pomoc mám tu daillynu 35S12v 2,3D 2003 rok.Byl v háji pastorek na startéru u majitele mě roztlačili chytlo to na dvou metrech,ujel jsem s tím 20 km na dílnu úplně bez problému.Přehodil startér za nový ted už sice točí,ale ne a ne chytnout.Zkoušel jsem odpojit podávací čerpadlo a napojil tam jiné co tlačí o 1 bar víc a nic jo zkušel jsem vyměnit čidlo na vačce,na klice palivové filtry oba dva a nic Měřil jsem tlak na liště 350 bar a nic.Na čistič to jede někdy dokonce se i motor chytí,ale jakmile ho zdechnete už nechytí.Co mě ještě udivuje zapnu zapalování a skočí mě otáčkoměr někde na 2500 otáček a pak spadne to taky asi nikdy nedělalo jo i druhý klíček jsem zkoušel anic Mám diagnostiku delphi musel jsem obědnat přechodku 38 pin a ne a ne se přihlásit do jednotky,Už jsem bezradný
no když jsem tu zásuvku objednal a zkusil se s ní připojit a nešlo mi to kontaktoval jsem prodejce a on mi řekl,že na dailly mi to nepujde,že si to musím přepinovat poslal mi návod,ale návod spočíval v tom,že se akorát ustřihnul jeden kabel,a stejně to nefakalo tak jsem mu volal podruhé,že je to stále stejné a pak mi řekl,že tohle není dobrý kabel pro dailly a hotovo zkusím se podívat na to tvé zapojení.Víš co je zajímavé když se přihlašuji přez eobd tak se připojí ale píše bez chyb a všechny údaje na měřených hodnotách je 215 teplota,tlak,otáčky,rychlost. Když se připojuji přez auto jako iveco daily atd tak se nezpojím,ještě jsem se zkoušel připojit přez fiat ducato 2.3 jtd to se připojím a motorovce mám 15 chyb P0000 

- Tomas-Oaza
- Přispěvovatel
podobny problem se resil u nas na foru na lancii. na sprej chytla normalne ne. nakonec snimac na klice a taky je menil
http://www.lanciaklub.cz/forum/viewtopi ... 77&start=0
http://www.lanciaklub.cz/forum/viewtopi ... 77&start=0
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3
Renault Master
Iveco daily 2,3