to snad nehraje zadnou roli ne ze mas seriovy auto, je prece fuk, jestli mas turbo za 35 dovoz nebo serii 81kw, to same trysky, jde o to, ze to das nakymu prasakovi, kterej to zprasi a pak si budes drbat hlavu, ze ses ... , protoze si usetril 5tis za chip.........je to tvy auto, delej si s nim co chces, ale kdybych slysel o firme, ktera zprasila naky auta, uz bych tam v zivote nesel, protoze nejsem tak bohatej, abych si kupoval levny veci ...SupermanXXX píše:já mám ale vše v sérii a né trysky z 2.5 atd.. a nechci tam dávat Sprinty atd protože to prej na 81KW už změna moc neni.
co říkáte na firmu SPORTMOTOR tuning?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
Kamarad si koupil audi za půl mega a taky si to chce nechat načipovat od nějakýho profíka za trojku,ještě k tomu 2,5 TDI V6flekyc píše:to snad nehraje zadnou roli ne ze mas seriovy auto, je prece fuk, jestli mas turbo za 35 dovoz nebo serii 81kw, to same trysky, jde o to, ze to das nakymu prasakovi, kterej to zprasi a pak si budes drbat hlavu, ze ses ... , protoze si usetril 5tis za chip.........je to tvy auto, delej si s nim co chces, ale kdybych slysel o firme, ktera zprasila naky auta, uz bych tam v zivote nesel, protoze nejsem tak bohatej, abych si kupoval levny veci ...SupermanXXX píše:já mám ale vše v sérii a né trysky z 2.5 atd.. a nechci tam dávat Sprinty atd protože to prej na 81KW už změna moc neni.
ale jim to prostě nevysvětlíš,na to musej přijít samiEscalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Nechal jsem to tam chipovat, kdyz to melo 60tis., ted to ma 140tis. a naprosto bez problemu. Uz to ted sice nema ty grady jak driv, motor by uz chtel nejakou celkovou peci, ale tehda to slapalo jak hodinky. Takze rozhodne si na ne nemuzu stezovat. Ale rozhodne mit ted par penez, tak to necham zase pro zmenu poladit v tom dieselpoweru:)
O1 L@K 81 kw (powered by sportmotor - uz nekolik let, ale chtelo by to zmenu:)
-
Petr98
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkně napsáno.........lt.kubosh píše:Tak ropak, co ve 140tis nema grady je bud zkurvenej ridicem nebo chipem.BRZI píše:Nechal jsem to tam chipovat, kdyz to melo 60tis., ted to ma 140tis. a naprosto bez problemu. Uz to ted sice nema ty grady jak driv...
Golf IV Long,TDI- ARL,H&R, K&N, RS Brakes, 60mm stainless exhaust, Alu 18" 202PS - minulost
Thalia na litačku okolo chalupy
Pug 206, 1.6 16V automat
Škoda 1000 MB. 1964- 31 kW
Škoda 1000 MBG, 1967 38kW
Škoda 1000 MBX- shanim
737428559
Thalia na litačku okolo chalupy
Pug 206, 1.6 16V automat
Škoda 1000 MB. 1964- 31 kW
Škoda 1000 MBG, 1967 38kW
Škoda 1000 MBX- shanim
737428559
-
SupermanXXX
- Přispěvovatel
Neni to za 3 tisíce ale za 8 tisíc což je skoro to samý co u reeshy ne? Dále mi nejde o peníze to bych to dal soudsedovi kterej to za "trojku dělá" ale jde mi o to aby to byli profíci. právě že jsem na tuhle firmu četl vesměs dobré ohlasy a tak se chci poptat ještě tady. A řeči že kamarád tam měl auto a už nejezdí to slyšim i o mém mechanikovi ke kterému jezdim 5 let a vždy odvedl práci na 110%! Rád bych tedy názor někoho kdo od nich čip má a ty tvrděj že jsou dobrý (viz tato diskuze)
Takže ke komu to mám teda dát?
je to taklt.kubosh píše:Tak ropak, co ve 140tis nema grady je bud zkurvenej ridicem nebo chipem.BRZI píše:Nechal jsem to tam chipovat, kdyz to melo 60tis., ted to ma 140tis. a naprosto bez problemu. Uz to ted sice nema ty grady jak driv...

DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
SupermanXXX píše:Neni to za 3 tisíce ale za 8 tisíc což je skoro to samý co u reeshy ne? Dále mi nejde o peníze to bych to dal soudsedovi kterej to za "trojku dělá" ale jde mi o to aby to byli profíci. právě že jsem na tuhle firmu četl vesměs dobré ohlasy a tak se chci poptat ještě tady. A řeči že kamarád tam měl auto a už nejezdí to slyšim i o mém mechanikovi ke kterému jezdim 5 let a vždy odvedl práci na 110%! Rád bych tedy názor někoho kdo od nich čip má a ty tvrděj že jsou dobrý (viz tato diskuze)
ty se na neco zeptas, ale pak si stejne meles svoji, ze oni jsou good a kdesi cosi, tak kdyz jsou tak super uzasny, nech si to udelat od nich a pokud ti teda nejde o prachy, tak muzes bejt aspon klidnej, az se ti to vysere
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Spatne pochopeny (nebo napsany). Slape to asi porad, ale spis jsem si na to uz zvykl a je mi to malo. Myslel jsem to spis tak. Ale vahu jsem menil nedavno, pac to dost kourilo.Dukes píše:Nebo dosluhuje váha vzduchu.lt.kubosh píše:Tak ropak, co ve 140tis nema grady je bud zkurvenej ridicem nebo chipem.BRZI píše:Nechal jsem to tam chipovat, kdyz to melo 60tis., ted to ma 140tis. a naprosto bez problemu. Uz to ted sice nema ty grady jak driv...
O1 L@K 81 kw (powered by sportmotor - uz nekolik let, ale chtelo by to zmenu:)
Sportmotor nebrat!!!! Uz si nekdy videl kde ta firma ma sidlo a jake ma zazemi.... Je tam porad zavreno a pouze na objednani.. maji malinkou garaz kam se tenkrat sotva vesla moje GIV... Po 2h mi predali auto z chipovani... na moji otazku jakeho vykonu dosahli odpovedeli ze graf mam na internetu na jejich strankach.... zeptal jsme se konkretne na toto auto... nedokazali mi odpovedet... Na strankach je napsano zvyseni z 85Kw na 114Kw po otevreni podrobnosti je zde vsak hodnota 118Kw... Na tohle mi taky nemeli co rict... Na otazku bude to kourit odpovedeli jako myslite jestli to poznaji na emisich... odpovedel jsem to taky... oni rekli my to delame tak ze to nekouri
Auto asi po 25 000km prestalo mit stavu a zacalo umirat turbo....
Zajed si k Reeshovi!!!
Auto asi po 25 000km prestalo mit stavu a zacalo umirat turbo.... Zajed si k Reeshovi!!!
Fabia RS Blue Race - seriovka:)
Matthew píše:Sportmotor nebrat!!!! Uz si nekdy videl kde ta firma ma sidlo a jake ma zazemi.... Je tam porad zavreno a pouze na objednani.. maji malinkou garaz kam se tenkrat sotva vesla moje GIV... Po 2h mi predali auto z chipovani... na moji otazku jakeho vykonu dosahli odpovedeli ze graf mam na internetu na jejich strankach.... zeptal jsme se konkretne na toto auto... nedokazali mi odpovedet... Na strankach je napsano zvyseni z 85Kw na 114Kw po otevreni podrobnosti je zde vsak hodnota 118Kw... Na tohle mi taky nemeli co rict... Na otazku bude to kourit odpovedeli jako myslite jestli to poznaji na emisich... odpovedel jsem to taky... oni rekli my to delame tak ze to nekouriAuto asi po 25 000km prestalo mit stavu a zacalo umirat turbo....
Zajed si k Reeshovi!!!
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
sleduj referencie cloveka alebo fyrmy a potom ries veci. radsej si priplat a mas svaty pokoj alebo ak nejaky problem budes mat tak na druhej strane nebude hlaska " volana stanica je docasne odpojena s prevadzky" aj tak sa da.SupermanXXX píše:Neni to za 3 tisíce ale za 8 tisíc což je skoro to samý co u reeshy ne? Dále mi nejde o peníze to bych to dal soudsedovi kterej to za "trojku dělá" ale jde mi o to aby to byli profíci. právě že jsem na tuhle firmu četl vesměs dobré ohlasy a tak se chci poptat ještě tady. A řeči že kamarád tam měl auto a už nejezdí to slyšim i o mém mechanikovi ke kterému jezdim 5 let a vždy odvedl práci na 110%! Rád bych tedy názor někoho kdo od nich čip má a ty tvrděj že jsou dobrý (viz tato diskuze)
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro