Problém s Golf 3
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Problém s Golf 3
Ahoj všem potřeboval bych poradil, mám golfíka 3 1.9tdi 81kw automat,
nalil jsem do toho 1:1 naftu s hydraulickým olejem a začalo to strašně hulit, tak jsem vyčistli nádrž dal novej naftovej filtr a vyměnil olej s filtrem v motoru ale neustále to hulí a smrdí po oleji, nejvíc na volnoběh a pokud jedu dýl v zátahu na dálnici třeba 140 tak to potom trvá dýl než to začne hulit na tom volnoběhu. pokud jsem to dobře sledoval tak mi přibil olej v motoru o 3mm na měrce.. nevím co s tím. nějaký poznatky o předvstřiku jsem zde dočetl ale nikdo tam nepsal že by mu to hulilo. děkuju předem za rady.
nalil jsem do toho 1:1 naftu s hydraulickým olejem a začalo to strašně hulit, tak jsem vyčistli nádrž dal novej naftovej filtr a vyměnil olej s filtrem v motoru ale neustále to hulí a smrdí po oleji, nejvíc na volnoběh a pokud jedu dýl v zátahu na dálnici třeba 140 tak to potom trvá dýl než to začne hulit na tom volnoběhu. pokud jsem to dobře sledoval tak mi přibil olej v motoru o 3mm na měrce.. nevím co s tím. nějaký poznatky o předvstřiku jsem zde dočetl ale nikdo tam nepsal že by mu to hulilo. děkuju předem za rady.
-
- Nováček
opověd
No vedlo mě ktomu to že před tím jsem měl BMW 2.5TDS a ten jezdil na Hydraulický olej, Vyjetý motorový olej, Fritovací olej a taky na vyjetý převodový olej z převodovek a najel na to asi tak 300000km, bez jedinýho zakašlání. tak po všech názorech že tdi žere taky spousty druhů paliv jsem to nalil i do tdi a najel jsem na mix cca 1000km a bylo to v prd... tak asi to mě k tomu vedlo. a čerpadlo by dělalo to že to hulí a smrdí po oleji a přibejvá mi něco do motorového oleje ???
-
- Nováček
jasně chápu že se někdo divý že to tam spousta lidí leje ale doba je na Hov... a já jezdí 200km děně a to opravdu leze do peněz, a proto to tam leju,
jen nechápu že bošácký čerpadlo do bmw to přežilo ( a je uplně stejný vyzuelně i technicky je má o 2 vývody navíc na vtřiky) to vydrželo tolik km a golfácký to nevydrželo. a to ten bavorák měl najeto už 400tisíc
jen nechápu že bošácký čerpadlo do bmw to přežilo ( a je uplně stejný vyzuelně i technicky je má o 2 vývody navíc na vtřiky) to vydrželo tolik km a golfácký to nevydrželo. a to ten bavorák měl najeto už 400tisíc
-
- Sběrač informací
-
- Nováček